⚽ SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan

lol2.png

4üncü ile puan farkı 10..kalan maç 8

yani 24te 10 puan - 4üncülük ile aramızdaki takımların hepsi 8/8 de yapamaz . tahminen %50 puan toplasalar 12 puan eder - biz 8/8 yaparsak (mucize biraz) 24 puan ve 3üncü olabiliriz.

her maç barça maçı kadar mühim .

hala aşağıya bakmıyorum - o senaryo gerçekleşmeyecek.

kalan fikstürüde koymuş olayım : (kendi tahminlerimdi - düzeltmedim şimdi hiç böyle kalmış her maç sonrası kaydediyorum)

lol.png

Neden hala bu kafayı kovalıyorum ... barçayı eleseydik %20-%25 kupayı alırdık diyebiliyorum bu hale rağmen.(hele hele kuraları gördükten sonra) Avrupa'da nispeten böyle bir tablo gördükten sonra önümüzdeki sezon avrupa olmaması en kötü şey. Konfederans kupası bile bir şeydir - ülke puanıdır - gelir ve her şekilde prestijdir. Gider o kupayı alırsın.

Son düzenleme:
Uğursuz geliyorum diye girmeyeyim dedim ama yokluğum da uğurlu gelmedi. Kalan maçların en kolaylarından biri domine etmezsek Dome hocama olan inancım bayağı azalır.

yenersek konferans ligi yenilirsek düşme konusunun konuşulacağı gıcık bir maç... seçim konusu takımı dağıtmışsa yanarız

Hala konferans ligi hayali kuran var mi?
Son 8 macta 3 galibiyet alirsak iyi. Takim tamamen gaz ile oynuyor

Ayı volkan bize maçı bırakacak sanırım, en sonki konuşmasında Galatasaray'ın bu ülkenin büyük bir değeri olduğunu ve içinde bulunduğu konum gereği 15. sırayı hiç hak etmediğini falan söylemiş. Demek içi el vermemiş ayının bizim küme düşmemize ulan Burak Elmas bizi düşürdüğün şu hallere bak Allah'ın ayısı bile bizle dalga geçer oldu. Seni yine efendice, medenice gönderdiğimize dua et, tekme tokatla dayakla sopayla gitmeliydin asıl sen.

Bu maçı kazanırız büyük ihtimalle.Başkanın İbra olayından sonra ayrı bi hırsla oynayabilirler..

Hala konferans ligi hayali kuran var mi?
Son 8 macta 3 galibiyet alirsak iyi. Takim tamamen gaz ile oynuyor

Var - matematiksel ihtimal oldukçada kurgularım kafamda.

hedef koymazsan 3 galibiyet değil 0 galibiyet çıkaradabilirsin.

Sıralayalım:

Karagümrük - içerde maç alman lazım
Fener (D) - Presitij maçı - içeridede bedavadan maç verdik - 3 puandan fazlası var
Malataya - düştü gibi iddası yok
Altay (D) - Düştü gibi iddaası az , belki oynayacağımız zaman iyice azalmış oalcak ihtimali
Sivas - İddaası yok , tek hedefleri türkiye kupası
Başakşehir (D) - Final maçı niteliğinde olur
Adana Demirspor - Final maçı niteliğinde olur
Antalya (D) - iddaası olmayacaktır buraya kadar.

Böyle baktığında 2 kere isanbul dışına çıkacaksın , birisi izmir diğeri Antalya - iddaasız takımların deplasmanları. kalan 6 maç istanbulda. 3 tanesi barça maçı gibi bakman lazım fener, başakşehir ve adana.

neden kovalamayayım bunu

Ne konferans ligi ya şaka mısınız, küme düşmemeyi matematiksel olarak bir garantileyelim önce ilk hedef olarak o yeter.

Ne konferans ligi ya şaka mısınız, küme düşmemeyi matematiksel olarak bir garantileyelim önce ilk hedef olarak o yeter.

rizesi altayı vs her maçını alacak bizimle 10 puan fark koyup üstümüze geçecekler öyle mi ?

Bu karamsar bakış açısı teknik kadrosundan futbolcusuna , genel kurulundan taraftarına kadar olduğu sürece bi halt yiyemez bu kulüp.

nerede kaldı ihtimali olan her şeye inanmak - yok , neden çünkü herkes her şey rezil rüsva.

ya konfederans ligi ihtimali var ya da ligi bitirdik.

Edit: Seneye 1 Euro bile avrupa olmadığı için girmeyecek kulube eğer bunu kovalamazsan . O kur 16 küsür değilde 18 küsür olursa ne olacak - hala paralı başkan gelmedi , bir şey alamadı mı diyeceğiz.

Avrupa ligine katılma ihtimalimiz %0.000000001 filandır matematiksel olarak bakmamak lazım ligde bizim orta sahanın üstünlük kurabileceği takım sayısı Malatyaspor hariç yoktur. Kapanan takımlara karşı sezon boyunca her zaman zorlandık ya da oyuncuların becereksizlikleri yüzünden çok puan kaybı yaptık o yüzden Avrupa hayali bile hayalden öteye geçmez. Altay geçen hafta kazanmış olsa bu maç kaybettiğimiz an gene potaya düşüyorduk gerçekçi hedef galibiyet alıp rahatlamaktır.

En iyi senaryo da bile 16 puan alıyoruz 54 puan yapar ki 5. sıradaki takım 48 puanda 8 haftada 6 mağlubiyet alması lazım o da imkansız o 6 mağlubiyet alsa bir altındaki takım almaz.
Karagümrük(3)
Fenerbahçe dep(1)
Malatyaspor(3)
Altay dep(3)
Sivasspor(3)
Başakşehir dep(1)
Adana demirspor(1)
Antalya dep(1)

Erkeğim ben . Zoruma niyebgitsin
Muhabbet buna doğru gidiyor sanki
images

Geri