- 2 Temmuz 2011
- 132.679
- 55.597
- 5.338
Emre aslen 10 numaraydi zatenKatılıyorum hocam . Kerem ve sağ bekler haftaya oynar umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre aslen 10 numaraydi zatenKatılıyorum hocam . Kerem ve sağ bekler haftaya oynar umarım
İsterse 10 tane gol atsin babel mabel oynatmak sacmalik 2 tane genc var yedekte o mevkide oynayan koy işteKuşlar kargalar patır patır genç oyuncu oyuna alıyor bizim kadroya bakıyorsun yedekte bir tane genç oyuncu yok
Hedefimiz filan yok zaten köy bari yedeğe 2-3 tane genç heyecan yapalım
babel ilk 20 dk oynadı sonra yine kayıplarda çok tutmaz inşallah 2.yarı torrent morutan barış alper falan girsin
8 de lazım. yedek sağ kanat filanda lazimHucuma götüren tek adam sakatlandi mac bitti. Seneye iyi bi sag kanat sart ki iki tarafli hucum yapalim. Birde saglam 6 ve 10 no, bu 3 transfer sart.
Girsin de ikisi de pozisyon almayı bilmeyen adamlar. Onlar oyuna girince 2 pasta defansif yerleşimler dağılıyor ve gol yiyoruz. Nelsson'un kırmızı görmesi bile muhtemel bu eşleşme sorunları yüzünden.babel ilk 20 dk oynadı sonra yine kayıplarda çok tutmaz inşallah 2.yarı torrent morutan barış alper falan girsin
Lazim da öncelik o 3 oyuncu.8 de lazım. yedek sağ kanat filanda lazim
ben moral ve motivesi olduğunda cica'dan daha yararlı olacağı düşüncesindeyim. Emre Kılınç'tan da iyi.morutan mumkunse romanyaya dönsün
Haklısın da babel e de katlanılmıyor bir süre sonraGirsin de ikisi de pozisyon almayı bilmeyen adamlar. Onlar oyuna girince 2 pasta defansif yerleşimler dağılıyor ve gol yiyoruz. Nelsson'un kırmızı görmesi bile muhtemel bu eşleşme sorunları yüzünden.