⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Beraberlik iyi sonuç olur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerlilerde ikincilik motivasyonu var. Bizim futbolcular içinse lig bitmiş hepsi salmış durumda. 2-0 falan kaybederiz.

Bizim futbolcular içinse lig bitmiş hepsi salmış durumda.

Torrent'e sorsan bence farklı bir cevap verir. 4-5 incilik matematiksel olarak devam etmekte ve avrupa ihtimali bulunmakta.

bunu her maç konusunda dillendiriyorum. bunu ne aday olan adamlar , ne başkanın kendisi ne medya sallamıyor.

aynı yarışta trabzonun 9 puan arkasında olsak ama herkes takipte kalırdı. ama yok 4-5iniclik için kovalancaksa hedef yok oluyor hemen.

Konya maçı skoruna göre tahmin ediyorum bu maçın sonucunu

Konya rizeye yenilirse bizim maç beraberliğe kitlenir veya konya rizeyle berabere kalırsa belki bizim maç içinde beraberliğe kitlenir

Konyanın galibiyeti demek bizim kadıköyde doğranacağımız anlamı taşıyor.bize galibiyeti zaten yedirmeyecekler büyük ihtimal belli ,konya yenilirse beraberliğe kitleyebilirler tahminen.
Gerçeği elbette ALLAH bilir ,benimkisi tahmin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F5 liler oyuncularıda dahil bizim hırslı açık oynamamız üstlerine gitmemiz onlara full alan açmamız için tahrik edici paylaşımlar yapıyorlar ,ferdi midir nedir bi paylaşımda bulunmuş.amaçları bizim oyuncuları hakeme yem edecek duygulara itmek ve hakemde aldığı talimatla bizi sindirecek ayrıca oyun olarakta full açık oynamamıza ve bu şekilde oyuncularımızın hırsla pozisyonlarını kaybetmelerine sebep olmaya çalışıyorlar.kesinlikle ve kesinlikle oyunculara çelik gibi olmaları asla tacizlere gelmemeleri pozisyon futbolunu oynamalarını yerlerini kaybetmemelerini ve rakibin tuzağını rakibe yapmalarını yani futbolunu oynarsan rakip gerilir o hırçınlaşır ve kaybederler düşüncesini beyinlerine yerleştirmeleti gerekiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maç sonu benim eşgal

16414.jpg

Geri
Üst Alt