⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Kazanacağımızı pek düşünmüyorum . Kaybedersek de öyle pek karalar bağlamam açıkçası . Sezon içerisinde o kadar çok şey yaşadık ki benim bu sezonda artık gram heyecanım kalmadı. Hatta maçı izlemeyi bile düşünmüyorum . Durduk yere sinir strese girmeye gerek yok açıkçası . Tek temennim kötü bir sonuç almadan maçın bitmesi ve kalan maçların tamamlanıp bir an önce şu lanet sezonun bitmesi .

Kazanırsak sezonun bir nebze olsun telafisi olur
kaybedersek hatırlamak istemediğimiz sezonda hatırlamak istemediğimiz bir maç olur.

MUSLERA

OMAR - NELSSON - MARCAO - AANHOLT

TAYLAN - BERKAN

BABEL - CICALDAU- KEREM

GOMIS​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes relax bekliyor.. 20 yıllık sacma seri sonlaninca böyle oldu kafalar rahat

fbnin formda oldugu kolpasına iyi inanmıslar iyi

aksam cakınca görecegim formu

Bu igneler derbilerde favori cikiyorlarsa yuzde 80 kazaniyorlar. Ben bize karsi fenerin favori cikip kaybettigi bir mac hatirlamiyorum acikcasi

Diger taraftan bizim favori cikip kaybettigimiz 10 tane fener maci sayarim

Kesinlikle öyle. Feneri iç sahada en son Prandelli varken yenmişiz. Kaç maça favori çıkıp yenildik. Fenerin bize karşı favori olup da kaybettiği tek maç hatırlamam. Hagi’li beraberlik yenilgi sayılırsa belki o.

0-1 olsun, bizim olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

kazandıgımız maclar hatta berabere kaldıgımız maclar dahil hepsinde herzaman favori fener olmustu boşuna algı yaratmaya ugraşmasın kimse

fener derbilerini hakemler ve fener balı denilen şey belirliyor

Fener Galatasaray maçı var ama çok sessiz ortalik. Önceden olacaktı yıkılırdı buralar. Demekki herkes benim gibi çok iplemiyor :)

Geri
Üst Alt