⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

FPXLxwLXMAMMagt

Tabiki yenmek için çıkıcaz ama yenilsekte üzülmem.

Adalet adalet adalet gs için oynayacağı her maç için adil ortam olması yeterlidir.son iki sezon çok adil olunmasada idare eden bi adil yönetimde iki karıköy galibiyeti alındı,bi önceki maçta galibiyetimiz feguliye yapılan faulle engellendi ,20 yıl öyle sürdü ,adil olunca her maç yenmeyiz elbet ama 10 maçın 8 i bizimdir ALLAHIN izniyle ve bunda şaka yapmıyorum.evimizdeki bu sezonki maçta gene adaletsizlik gene yenildik.adil ortam eşittir gs başarısı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berabere bitecek gibi geliyor. Barça deplasmanı gibi oynarsak yenedebiliriz.

Bizim galibiyet almamıza zaten izin verilmeyecek bu apaçık belli,çünkü f5 i bu kadar yukarı taşıdıklarına göre belliki 2. Yapacaklar.

Belki beraberliğe izin verilir o da bizden bi gün önceki konya maçının skoruna göre olur.konyaya sen bu hafta dur engeli olursa o zaman bizim f5 maçı için beraberlik izni çıkar tahminimce.gerçeği elbette ALLAH bilir.
Ben haftaya konyanın maçının skorunu önemseyecem kısmetse

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim galibiyet almamıza zaten izin verilmeyecek bu apaçık belli,çünkü f5 i bu kadar yukarı taşıdıklarına

izin verilmeme gibi bir şey olmayacaktır düşüncesindeyim - fenevi nher daim beter olmasını istesemde adamların yakaldığı seri galibiyet süreci onları 2. yaptı. 4 -5 hafta öncesinde BJK ile denk bizden 1-2 adım öndelerdi.

Öyle bir şey olsaydı TS ile kafa kafaya yarıştırırlardı.(TS yi önde tutup tabi bu sezon için)

uyuz bir hakem gelirse stad etkisiyle saçma kararları olabilir klasik ama son zamanlarda Kadıköye karnemiz iyi - galibiyette koparabiliriz inancındayım.

Farkında mıdır, bilmem ama bu maç Dom için çok önemli. Maçı alırsa camia içinde kendine güzel bir yer bulacaktır.

son bi şarkı

Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak. (Bilal Yazar)

Geri
Üst Alt