⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

cimbomlu gazeteciler totemleriyle meşhurdur

Ruyamda gördum maci, hatta sahura kalktim geri yattim ruya devam etti.

Ilk ruyamda febe 3-1 önde kapatiyor, bizde degisik degisik oyuncular var, ozornwafor kendi kalemize atiyor mesela febenin 3cu golunu, bu eyupspora giden gerson fernades bizim takimda, ondan sonra bir tane de perez diye kel bi oyuncu vardi bizim takimda. Sahura kalktim su falan ictim namazimi kildim geri yattim macin 2ci kismi basladi

3-2 ye getirdik sonra 3-3 yaptik maci, uzatmalarda fb 4-3 öne gecti kapattim ben maci. Bildirim geldi 4-4 yapmisiz ve öyle bitti mac. Ara ara bakiyorum maca ruyamda baya iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz. Velhasil kelam ruyamda guzel bir mac izledim. Insallah gercektede guzel oynariz

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Küçük sahada ısınma hareketleri ile başlayan antrenman tek pas ve atak sonlandırma istasyonlarıyla devam etti. Daha sonra büyük sahaya geçen futbolcular burada taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenman dar alanda gruplar halinde tempolu çift kale maçlarla tamamlandı.

Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi.

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın 17.00’deki antrenmanla devam edecek.

Evinizdeki maçta TFFb oyunu ile hem yenilmiş hemde FT de ceza giydirmislerdi namuslu bir hakem olursa alırız maçı

Maç sonrası tayyarem gümüşten yeni geldim o işten diyeceğiz. İnş.

iki hocanın da kendini kanıtlama maçı. kaybeden büyük gözden düşer

Kerem'in yokluğu hiç olmadı ya kim gol atacak ı geçtim ileriye top sürecek kimse yok

Hafta ici maclar güzel oluyordu. Bol bol mac var diye seviniyorduk. Sirf hafta sonlari uzun sürüyor.

Geri
Üst Alt