⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Yarına manyak planlama yapmam lazım

Gece ona kadar nöbetçiyim Malum maç burada 9:30’da başlıyor

Nöbete uzatıp devre arasında taksiyle otele geçersen ikinci devreye yetişirim Ya da nöbeti uzatıp hastanede izlemem lazım O zaman da kesin hasta kitlerler..

İlk devre iki üç tane yazarlarsa sövüp kapatma ihtimali yüksek bir maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarına manyak planlama yapmam lazım

Gece ona kadar nöbetçiyim Malum maç burada 9:30’da başlıyor

Nöbete uzatıp devre arasında taksiyle otele geçersen ikinci devreye yetişirim Ya da nöbeti uzatıp hastanede izlemem lazım O zaman da kesin hasta kitlerler..

İlk devre iki üç tane yazarlarsa sövüp kapatma ihtimali yüksek bir maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dr yat uyu

Benden bu kadar artık yatıyorum. Bu akşam itibari ile Galatasarayımızın galibiyetini görmemiz dileği ile tüm Galatasaray sevdalılarına iyi geceler. NKFVAAS!!!

Bu sene kötü oynadığımız büyük maç yok heralde. En kötüsü jk deplasmanı orada bile rahatlıkla kazanabilirdik. Yine aynı şekilde rakibi kitleyip fırsat gelirse değerlendirmek gerekir.

Dün Tinersporluların sarı kartlık harektlerini görmezlikten gelen Volkan Bayarslan VAR hakemi olmuş.

Cok kotu bi sezon geçirsek de takim motive olunca neler yapabildiğini gördük. Umarım o maçlardan biri olur

Dün konya macinda olanlari gordukten sonra bugun ki hakemleri cok mrk ediyorum. Bakalım neler yumurtlayacaklar

Demirspor'un maçı 16:00'da, önce onu izlerim. Sonra 18:30'daki City-L'pool'a geçerim.

Bu maçı açacağımı sanmıyorum.

3 atsak sevinmem 3 yesek üzülmem. Böyle bir lüzumsuz derbi gözümde.

Kaldı ki akşam türlü şerefsizlikler, türlü hakem doğramaları olacağı da %100.

Sinirim yeterince bozuk, benden bu derbide pas.

gördüğünüz tüm eyyamları unutun

Geri
Üst Alt