⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

takımda tek iyi berkan resmen. kerem bize geldiğinden beri en kötü maçını oynuyor. cica sen adam mısın biraz mücadele et be

Kerem formsuz olunca bitiyo takım işte. Bütün takım hücumda Keremin ayağına bakiyo. Böyle saçma kurulmuş bir takım.

Burak elmas denen zat, sagolsun (olmasin aslinda) kadiköy serisinin de icine edip gidecek. Iki elim yakanda olacak belmas

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

iki takımda dümdüz

ancak bizim yediğimiz gibi pozisyon hatası olursa tehlikeli olur

45 dakikada 1 kez bile pasla çıkamadık çünkü beceriksiziz. Peki neden ısrarla bunu deniyoruz?

Fazla seyetmeyin yaw, önemsiz mac, bizim oyuncu kalitesi cok kötü, fener icin de sezonun highlight maci her sene gibi, sezon bitti bizim icin

Türk futboluna reset lazım... Yeniden 90 lara dönüp jenerasyon yaratmadan olmayacak... milyon euroluk çöpleri izlemekten usandım yıldım

Rakibe bakıyorum hızlı oyuncusunu sağ bek yapmış geriden hızlı çıkıyor bişeyler yapıyor,orta sahaları şut atıyor. Bizimkine bakıyorum ancak koş babam koş

Şu Babel dallamasını çıkart adamı hasta etme. Küfürbaz olduk.

Sağ kanat orta saha kötü olunca yapicak bişey kalmıyor maalesef. Kalitesiz ayaklarımız var...

Maçta gol atmamız çok zor bir ihtimal
Hiç değil yav

Fenerbahçe'de bir halt oynamıyor sadece tüm ortadaki topları onlar alıyor en büyük fark o. Birazcık akıllı koşu olsa 2 - 3 doğru pasa gol atarızda o kafayı çalıştıracak orta sahamız yok.

bir hafta boyunca ne çalıştınız arkadaş rakip kaleye nasıl gidilmez nasıl 2 pas üst üste yapılmaz nasıl kendi sahandan çıkamazsını çok iyi yapıyoruz bunları çalıştık sanırım.

Hep böyleydik zaten rakip fark etmiyor orta sahada Antep’teki Maxim kadar oyuncumuz yok malesef.. taraftar için oynarlar belki dedim oda yok. Ne güzel 2016 dan beri şurada kaybetmiyoruz ama geldiğimiz kadroya bak! Her anlamda rezalet bir sezon inş kaybetmeyiz diyeceğim ama çok zor..

Geri
Üst Alt