- 2 Temmuz 2011
- 132.719
- 55.614
- 5.338
Hepte bizim başımıza geliyo buİki takım da bir bok oynamıyor lakayıtlıktan gol yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepte bizim başımıza geliyo buİki takım da bir bok oynamıyor lakayıtlıktan gol yedik
Emre Kılınç ya da morutan ...başka yokCicaldau çıksa kim girecek yerine çıldıracağım
Oyun olarak mı kadro olarak mı iyi olmadığı? Sneijderin bir sağa bir sola yatırdığı maç çok kötüydü bayağı sıkıcı maçtı aslındaIki takimin da iyi olmadigi bir derbiyi en son ne zaman kazandik cok merak ediyorum. 2000 yilindan beri bir iki derbi disinda kacirmadim mac ama aklima gelmiyor
guardiola futbolu oynatacakmış beyefendi. taylanı rodri, marcaoyu laporte, muslerayı ederson, cicaldauyu de bruyne zannediyor herhalde
Faulün babası vardı o pozisyonda. Geçtikten sonra sol ayağı ile arkadan teması varFaul yoktu o pozisyonda
Deplasman sorunu.fenerin bir bok oynadığı yok ilk isabetli şutları zaten gol oldu. biz baya kötü görünüyoruz takım salmış gibi.
seneye de oynatamaz bence. her takım kendi kadrosunun çapını bilerek bi oyun planı geliştirmeli. o bahsettiği futbolu oynatmak kaliteli futbolcular olmadan çok zor iş benceSeneye dedi renktaş ,adam bu takımla oynatamam vazgeçtim demişti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de ona dikkkat kesildim hemen renkdaş pozisyon olunca ama sol taraftaki adamın yetişme ihtimali vardı şimdi Allah için.Serdar gomisi indirdiğinde son adam değilmiydi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun olarak mı kadro olarak mı iyi olmadığı? Sneijderin bir sağa bir sola yatırdığı maç çok kötüydü bayağı sıkıcı maçtı aslında
o da bir etken renktaş ama takım milli arada yatmış, herhangi bir reaksiyon yok. Avrupa gidince hedefte kalmadı. Tıngır mıngır ilerler takım son maçları.Deplasman sorunu.