⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Ben torrentin kalmasından yanayım yoksa yeminle yetersiz futbolcu gönderilmez.okan felan gelirse taylan felan gene kral gibi davranılır ,torentin sırf tanıyorum ya da seviyorum diye adam almam demesi çok önemli ,bu adam gider okan felan gelirse torpiller devam eder bi sonraki sezon okanı tenekeye bağlar yollarız.torent kalsın takımını kursun kalıcı başarı sağlayacak oyunu oturtsun keyifle maç izleyelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel 35 yaşında herif 3 kişiyi çalımladı takımı pozisyona soktu daha ne yapacaktı yav oynuyor oynayabildiğini işte.

bir şans serdr kırmızı görür 1-1 erken yaparız - o zaman kazanabiliriz yoksa ufak ihtimal beraberlik - büyük ihtimal verdik maçı gibi duruyor.

salaklık yapmazlarsa 1-0 biter fenerde de en ufak halt yok.

Taylan derhal sözleşmesi fesih edilmeli, Cicaldau çıkıp Morutan girmeli, fb o kadar kötü ki savunacak adamları bile yok ama koşacak adamları var 2-3 yetenekli adamımız olsa arka taraf otoban, Taylan gibi her topu kaleciye stopere atmaya yeminli adamlarla bu iş olmaz, adamın önü boş göbekte ileri vermiyor dönüp stopere kaleciye atıyor hala, bu kadar kötü fb son yıllarda görmedim, 6 yediğimiz maçta dahil bu kadar GS izlemedim, maçın özeti kötünün iyisi 1-0 önde, bizim hoca maçtan önce zamana oynayın, şişirin taça kanatlara 2 yiyelim ama 3 yemeyelim demiş oyun bunu gösteriyor.

Cica yı hala oyunda tutan teknik direktör defolsun gitsin sene sonu. 1 sene şans verilmeli diyordum birde. defolsun

bu fenerli topçular niye en ufak müdahelede kurşun yemiş gibi atıyor kendilerini şerefsizler

Yok arkadaş yok olmaz bu futbolcu grubuyla. Yüzü kendi kalesine dönük adama neden hamle yapıp faul yaparsın ki

Teması hissetiği gibi yere attı kendini ve faulu aldı yeter be kardeşim her şeye faul çalmanızdan bıktık usandık.

Geri
Üst Alt