Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.781
- 8.317
- 1.818
Bu feneri sezonda 2 maç yendiğimizi hatırlamıyorum yemin ederim hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şerefsizler iş başında yineyalnız ben hala anlamadım golden once net bi dirsek vardi neden var'dan dönmedi? kimse de itiraz etmiyor aval aval bakiyorlar macin basindan beri
Yönetime söyleyeceksin onu.
Tabikide ama bize davrandiklari gibi bejekeye davranmiyorlar meselaDerbi kazanmayi istemek eziklik değildir renkdas.
Karakter koyacak oyuncu grubu yok. Bu bile kadro planlamasıyla alakalı, mülayim hepsiyalnız ben hala anlamadım golden once net bi dirsek vardi neden var'dan dönmedi? kimse de itiraz etmiyor aval aval bakiyorlar macin basindan beri
en ufak bir itiraz dahi yok serdar dursun bizim adami yere serdi penalti olacakken itiraz olmazsa vermezler tabi. mert hakan karaktersizi uyduruk 2.sari aldirmaya calisirken bizimkiler net penaltilara ve faullere bile itiraz etmedi. taylan-berkan-cicaldau orta sahasi komple degismeliyalnız ben hala anlamadım golden once net bi dirsek vardi neden var'dan dönmedi? kimse de itiraz etmiyor aval aval bakiyorlar macin basindan beri
Kırmızıyı es geç faulden golü ver. Ne güzel İstanbul beee
Onu bu takıma alanın ac gözlü paragöz bencil herif.Gomis hala sahada dk 75 oldu
Yonetici arkadaşlar su fenerli zati bi zahmet susturunFenerbahçe hegemonyası Arenadaki maçla birlikte başlamıştır.