Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.598
- 1.123
- 1.413
Olmaz , kazanda da kaybetse fe torrent küfür yemeliBu sezonun hikayesinde en suçsuz adam Torrent'tir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz , kazanda da kaybetse fe torrent küfür yemeliBu sezonun hikayesinde en suçsuz adam Torrent'tir.
O Kale arkasında cok maç izledim, cocuk ergen çıkarcı menfaaçi dolu. laylaylom eksik olmuyor maalesefO kale arkasındaki adamların birçoğu laylayloma geliyor.Galatasaray falan umurlarında değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
torrent sucsuz filan degil ama esas 2 suclu var ve2de hesap vermeden toz oldu gitti ve geride dev gibi bir enkaz kaldı
Mostafa, morutan, barış alper mesela. Potansiyelleri yüksektir, düşüktür tartışılır ama en azından 1’ini kazansan kardır diyebileceğin bir ortamda ve hiçbir iddian yokken şu maça neden yarın olmayacak Arda, Babel, Gomis gibi adamlarla çıkarsın.Belki Morutan bu maçta 2 gol atacak ve bir anda kendine güveni gelecek ya da Barış Alper.Arda,babel.gomisin oynaması falan fiyasko katılıyırumda.Bu genç potansiyelli oyuncular kimmiş onu anlamdım.
Böyle düşğndüğünüz zaman sizinde o bitik adamları oynatanlardan farkınız kalmıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burdayim yazmiyorum fazla okuyorum sadecenerdesin beyfendi 1 aydır.
Harbi kesin be. Yok gtü kalkmış bilmem ne
Vasat alt lig oyuncusu hocamRakip taraftarlar kiskanir anlarimda bizim taraftarlar arasinda da bu cocugu cekemeyen kiskananlar vae ilk gilde gene onun getirdigi topla oldu 2.yari etkiki gorunduysek onun acilmasi sayesinde.

Gerçekten çok bilinçsiz taraftarımız var.Kusura bakma ama bunlardan bir taneside sensin.Ben ne anlatmaya çalışmışım, ne düşünüyorum hiçbir şekilde anlamadan çok anlamsız bir yorum yapmışsın.Bu takim terim zamani tac kullanamıyordu ya
Hedefsiz kalınca terim kiymete mi bindi? Kimsenin umrunda olmayan bir mac zaten