⚽ SL 21/22 H:34 | Altay 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan

Vallaha 8'5 kişi ile gayet iyi oynuyoruz. Emre Babel gomis gol atmasına rağmen keremde sıkıntı

4-5 olacak maçtı. Bir kez olsun rahat maç izletmiyor takım..

Hakemin tepkiler cok komik yav. Pulgar kendini yere attiginda herifin mimikler horon tepiyodu.
Gerci ondeyiz diye komik diyorum kontraya cikacagimiz bi topta top bizdeyken gerideki foulu calmasi krizlikti

ekibimize 3 orta saha, sağ bek, forvet, sağ kanat lazım

pek eksiğimiz yok

Rakipten dolayı mı bilmiyorum da pulgar iyi oynadı ilk yarı.

Gayet iyi bir ilk yarı geçirdik ama yine rezalet son vuruş ve kaleciye takılmayı yaşadık en az 4 olacak maç 1-0 bitti.

küme düşmüş takıma 1 gol

Bu çöpler komple temizlenmezse, gelecek seneler bundan daha farklı olmaz,bir ondört sene daha bekleme moduna girilir.

Koca yarıda babel + olarak bir şey katmadığı gibi zahmet edip toplara da koşmuyor. Git kardeşim artık bi sal bizi.

Ben Gomis'in mücadeleyi beğendim açıkçası fiziği toplamış yavaştan da o topları da sokacaksın artık.

Emre ve babel ilk yarının kötüleri, gomis gol kaçırması disinda sıkıntısı yok.

Pulgar'ın sıkıntısı geçiş yediğimizde bölgesinde ağır kalmasıydı zaten. Ayağının iyi olduğu her halinden belli oluyordu. Altay'da oradan hiç zorlamadı, o konuda ilerleme kaydetmiş midir bilemiyorum.

Niye bizim rakip taraftarlar her maçımızda orman çocuğuna dönüşüyor.Şu hakemede tepki göstermek tam bir namussuzlukdur.
Hakemi yuhluyor şerefine soktuklarım..
Birde ufacık alehlerine hata olsa ne olacak Allah bilir..
Adamlar istisnasız her faule tepki veriyorlar.yemin ederim hakemlerin bu taraftar zihniyeti karşısında işi çok zor.

Cehannemin dibine kadar gidersin inşalla taraftarınla birlikde altay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem'i bir sezon daha izler miyiz?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt