⚽ SL 21/22 H:35 | Galatasaray 2-3 Sivasspor | MS | 1 Mayıs

Bu takım niye böyle oynuyor arkadaş? Şu baskıda ortadaki adamlar topu almak için biraz çaba sarfetseler her seferinde pozisyon bulacak takım ama yok.

sacha boey de futbolu bilmiyor

kiralık gönderilmeli

belki kendini geliştirir. şu anki hali ile bizde oynayamaz.

Taylancılar kendilerine başka keçi arıyor
Komik 🤣

Taylanı dedem oynatıyor..

Taylanında torentinde teriminde elmasında bunları savunanında yatacak yeri yok.
Yeter arkadaş bitsin şu sezonda kurtulalım şu işkenceden..

Seçimin ertelenmesinde katkısı olan şerefsiz it seninde sıran gelecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkar şu taylanı bantlı falan. Bi kerede bizden farkın olsun torrent

aydin-lE10_cover.jpg

semih denen stoper olayan stoper gittiğinde çok sevinmiştim hep dedim ki kafa topuna çıkmaktan aciz stoper mi olur ayrıca ufa reis sen ne büyük topçuymuşsun ki biz semih denen kazmayı iyi stoper sandık diye

Takımda net şekilde IQ sorunu var. En büyük eksiklik bu hatta. Anadolu takımı oyuncusu zekasında bir çoğu ama kendilerini de yıldız filan sanıyorlar. Hiç bir meziyeti ve icraatı doğru şekilde yapamayan bir güruh. Genel olarak takımın oyun şekli de gülünçtü. Nef de Sivas topla oynamada üstünse sorun var demek.

Torrent'in bazi oyunculari artik disari almasi lazim.

Berkan-Taylan
Morutan-Babel
Cicaldau-Emre
Mustafa-Gomis

O değil de Gomis için en başta konuşulan ''10 gol atarsa sözleşmesi 1 yıl uzar'' opsiyonu gerçek midir acaba?..Burada bilgisine güvendiğim bazı forumdaşların ifadelerine dayanarak, garanti 1.5 yıllık sözleşme verildiğine kaniyim. Ancak sağda solda, ciddiye alınabilecek bazı yorumcular da hala o 'opsiyon' dan bahsediyor. Keşke garanti sözleşme verilmemiş olsa; 1.750 m çok para bu 20 dakikalık Gomis için...

Baskı yemediğimiz takım kalmadı ömrü hayatımda daha kötü Galatasaray tabi gördüm ama özellikle Anadolu takımlarına bu kadar çaresiz oynadığımız bir takım hiç izlemedim..

Bu takım niye böyle oynuyor arkadaş? Şu baskıda ortadaki adamlar topu almak için biraz çaba sarfetseler her seferinde pozisyon bulacak takım ama yok.

İşin kötüsüde kimi oynatsak farketmiyor yedekteki oynasa kötü oynuyor as oynayan kötü oynuyor.yani mücadele edeyim hakkını vereyim diye karakter olmadığı için böyle oluyor.karakterli oyuncu savaşır rakibe izin vermez hiç olmazssa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hangi antrenör gelirse gelsin iyi futbol bir kenara, bizi su geri paslardan kurtarsin. Biktim 100 kere kalemizin dibinde beceremedigimiz paslasmalari..

Geri
Üst Alt