⚽ SL 21/22 H:35 | Galatasaray 2-3 Sivasspor | MS | 1 Mayıs

Yoo bu takım Torrent'ten önce kötüydü eyvallah ama Torrent'ten sonra resmen dibe vurdu!
Elde tek barcelona maçı vardı
Başka elle tutulur bir hedefde verilmedi takımı avrupa gibi
Bu sene çöpe atılmış büyük bir külfet
Torr kalırmı gidermi çokta fifi valla
Soğudum ben ,yayagara yapıom

Analiz manaliz yapacak bişi yok

Benim üzüldüğüm nokta sivaslılar ilk dakkadan itibaren çirkeflikle hakemi etkilemeye çalışıyorlar, faul olmada bile yerde kıvranmalar
bizimkiler faul yapılınca hiçbir şey olmamış gibi kalkıp devam ediyorlar

aydin-lE10_cover.jpg
Anaaaammm kuşum Aydın mi bu? Nolmuş buna ya

rizenin sansi varmi daha ? 3 de 3 yapsalar bile 30 arti gol atmasii lazim degilmi?

Kalite yok takımda, yanındaki adama pas atmaktan aciz çoğu.

sahanın en iyisi pva. çok net 2 asisti vardı yediler yine. seneye hücumu işleyen bir takımda acayip işler yapabilir bu adam.

Maça bu kadar iyi başlayıp gol atmak ve devreyi bu kadar kötü bitirmek. Öne geçip skoru koruyamadığımız kaçıncı maç.

2-3 hafta once hoca kalsin demistim.. sozlerimi geri aliyorum. Gelecek sezon Torrentle sampiyonluk yuklenmez....

Senin çıkacağın kafaya sıçayım Semih o nasıl bir zamanlama lan!

Allah aşkına ne oynuyoruz biz acaba. Yahu yeter bıktım artık şu geri pas manyaklığından. Bu kadar mı yetersizsiniz kardeşim iki pas yapıp orta alanı geçemiyorsunuz

Teşekkürler fatih hoca o kadar rezil kadro kurdun ki cidden muazzam kalitesizlik akıyor buna başarmakta büyük iş tebrik ederim sonra da bu takıma iyi oynattığında övgüler yağıyordu hey maşallah ne hale geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar - Marcao - Babel gibi kaşar oyuncular ile oyunu bir nebze tutuyorsun da Emre K., Boey, Semih falan yan yana gelince her top rakibe. Taylan da o mevkide verilen görevle alakası yok. Dolaşıyor boş boş.

Geri
Üst Alt