⚽ SL 21/22 H:35 | Galatasaray 2-3 Sivasspor | MS | 1 Mayıs

Geçen maçtada ikinci yarı direkt uzun pasla oynandı gene duvara çarpıp geri döner gibi bişey yapamadık,baskı yedik.bu takımdaki çoğu oyuncu yüzünden bişey beklememek lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas mesele topu ileri atti sonra top tekrar kalemize geldi yok gol oldu felan degil. Takimda bu alisilmis ne bileyim olmazsa olmazimiz gibi bisey olmus bu geri paslasmalar. Zaten b.ktan orta sahan var oda ayri bir sikinti yaratiyor geride, dönüyoruz sollugu kalede aliyoruz. Bizim Taylan da gelmez gelmez bana pas at der Musleraya tam micar. Örnegi boool.

Müdahale et şu oyuna sövelim illa mr. Zorrent.

tribünler henüz bir şey dedi mi _ sessiz izliyorum maçı mecburen

nelsson, van aanholt ve kerem disinda seneye 11'e yazacak adam var mi su oynayanlarin icinde?

muslera dahil artik ilk 11'i hak etmeyen bir sürü oyuncu var.

SmartSelect_20220501-213642_Mackolik.webp

bizim oyunculari kullanacagina boyuna gidecekleri oynatiyor.

Renktas mesele topu ileri atti sonra top tekrar kalemize geldi yok gol oldu felan degil. Takimda bu alisilmis ne bileyim olmazsa olmazimiz gibi bisey olmus bu geri paslasmalar. Zaten b.ktan orta sahan var oda ayri bir sikinti yaratiyor geride, dönüyoruz sollugu kalede aliyoruz. Bizim Taylan da gelmez gelmez bana pas at der Musleraya tam micar. Örnegi boool.

Alışılmış olmasına katılıyorum orda sonuna kadar haklısın ama vallahi malzeme bizim sandığımızdanda berbatmış.ben bu kadar mücadele karakterinden yoksun ,kendini ezdirmekten utanmayacak kadar onursuz oyuncuların fazla olduğu bi takım görmedim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt