hakemlik olay yok - kayseri aptalAçıkçası bu akşam bize bi kıyım daha bekliyorum dünden beridir sıralamalarda rakiplerimizin maçları bu şekilde bitiriliyorsa ,bu akşam bize darbe görünüyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hakemlik olay yok - kayseri aptalAçıkçası bu akşam bize bi kıyım daha bekliyorum dünden beridir sıralamalarda rakiplerimizin maçları bu şekilde bitiriliyorsa ,bu akşam bize darbe görünüyor
hakemlik olay yok - kayseri aptal
tinercileri erken kötülemeye başladılar, maç sonunu beklemek lazım herzaman bu gibi durumlardaGSC ne isterse tersi olmak zorunda mı
Yeter be kardeşim yeter yeter
ilk sarıyla cezalı olmuştu zatenBu monteronun kırmızı görmesine ben başka gözle bakarım işte.maç garantilendi ve kırmızı gördü ,bilin bakalım haftaya rakip kim?süprizzz f5.
Bu monteronun kırmızı görmesine ben başka gözle bakarım işte.maç garantilendi ve kırmızı gördü ,bilin bakalım haftaya rakip kim?süprizzz f5.
Tjk haftaya fenere mi verecek maçı, bunu mu ima ediyorsunBu monteronun kırmızı görmesine ben başka gözle bakarım işte.maç garantilendi ve kırmızı gördü ,bilin bakalım haftaya rakip kim?süprizzz f5.