⚽ SL 21/22 H:36 | Başakşehir 0-0 Galatasaray | MS | 7 Mayıs

Taylan-Berkan orta sahayi özlemistik

Hayret Mostafa oynuyor tam da ayrılmak istediği haberleri çıkınca..

Fakat...

kyujhgfsd.webp

Efe Arda kim? 2005 doğumluymuş. Ulan Belözoğlu kadar olamadık, Alpaslan oynatıyoruz.

Lutfen yenilmeyin Emre B. gibi igrenc birine yenilmeyi, kenarda havalara girmesini gormek istemiyorum

Kadroları gördükten sonra peşin peşin söylüyorum, bu maçın bahanesi olmaz. Bizim kadro daha iyi.

Kadroları gördükten sonra peşin peşin söylüyorum, bu maçın bahanesi olmaz. Bizim kadro daha iyi.

Bana sorarsan en iyi 4 kadrodan biri bizim ligimiz için ama gel gör ki puan almayan Göztepe ve Rize var - diğer herkesin puanına katkıda bulunduk

caicara mahmut berkay trezeget bunlar bizdeki muadillerden iyi
bizde kerem pva mostafa nelson diyebiliriz
geri kalan kapışır
denk kuvvetlerin mücadelesi ama işte...... :devilish:

1651937009732.webp

Bana sorarsan en iyi 4 kadrodan biri bizim ligimiz için ama gel gör ki puan almayan Göztepe ve Rize var - diğer herkesin puanına katkıda bulunduk
En kötü orta saha bizde.
Orta saha demek maça hükmetmek.
Bu sezon hükmettiğimiz maç neredeyse yok gibi.
Kaleci özellikle rotasyon da en kötüydük Pena gelene kadar.
Forvetimiz kötü demiyorum yok.
Olan da oynamıyor.

Sadece defans tandemi iyi.
50 gol yiyen defans tandemi ne kadar iyi olabilirse artık.

En kötü orta saha bizde.
Orta saha demek maça hükmetmek.
Bu sezon hükmettiğimiz maç neredeyse yok gibi.
Kaleci özellikle rotasyon da en kötüydük Pena gelene kadar.
Forvetimiz kötü demiyorum yok.
Olan da oynamıyor.

Sadece defans tandemi iyi.
50 gol yiyen defans tandemi ne kadar iyi olabilirse artık.

Oyunumuz iyi demedim ki - kağıt üstünde kıyasladığında diğer kadroların çoğuna ağır basıyor. ama oyun yok - oynatan yok -çabalayan yok

Işık Kaan Arslan: "Bireysel hedefim ilk önce Galatasaray'da 11 oyuncusu olmak. Ondan sonra kulübüme para kazandırıp ülkemi Avrupa'da temsil etmek ve A Milli Takım. Çocukluğumdan beri Premier Lig maçlarını izliyorum. Hala da öyle. Hedefim Premier Lig." (beIN Sports)

Geri
Üst Alt