⚽ SL 21/22 H:36 | Başakşehir 0-0 Galatasaray | MS | 7 Mayıs

Takım takır takır top oynuyor, siz de hiçbir şey beğenmiyorsunuz.

Babel niye oynuyor hala. Sözlesmesi bitmis adamdan ne bekleniliyor. Morutsan'i oynatsana hoca, ne kaybedebilirz bu saaten sonra. Alt yapidan oynat iste bir kac oyuncu. 2 basamak yukari cikacam diye garanti galibiyet mi bekliyon güya.

Sanırım sahada pas becerisi en kötü isim Cicaldau, hani attığı 3 toptan muhakkak 1 tanesi rakipte kalıyor. Bakın sahada Berkan lar Tolga Ciğerciler Taylan fila var yine de en kötüsü olarak göze batmayı başardı

Hep diyorum bu takımdan bir stoper satilacaksa kesinlikle Nelson olmalı.. Kötü stoper anlamında asla demiyorum ama Trezegurt karşısında bile çok zorlanıyor bilhassa yanında Marcao olmayınca performansı düşüyor.. Topu oyuna sokma kısmına girmiyorum bile..
Belki Nelsonin kariyeri daha iyi olur ilerde ama Marcao bizim için gercekten vazgecilemez bir isim..

Sezon basindan beri orta sahada ve kanatta kalite eksikligi var.

Keremin maşallahı var hergeçen gün daha kötüye gidiyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep diyorum bu takımdan bir stoper satilacaksa kesinlikle Nelson olmalı.. Kötü stoper anlamında asla demiyorum ama Trezegurt karşısında bile çok zorlanıyor bilhassa yanında Marcao olmayınca performansı düşüyor.. Topu oyuna sokma kısmına girmiyorum bile..
Belki Nelsonin kariyeri daha iyi olur ilerde ama Marcao bizim için gercekten vazgecilemez bir isim..
Para lazımsa kerem ve Nelson satılmalı. Marcao kalmalı ama marcao kendi ayrılmak ister.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktik deha. Şopar diyince ceza veriyorsunuz.
Babeli hangi zekayla oynattın, ne istedin istedigin neyi başardı bir açıkla yav allah aşkına açıkla.

Bird 5 ay oldu lan 5 aydır bu takimdaki oyuncular niye yalancı press yapıyor.
Taktik beyinsiz herif yapancı pressin sebebi rakibi yönlendirmektir istediğin tarafa yönlendirirsin rakibin açığı oradır 20 tane maç oldu guardiolanın yanında mal mal tek basına oyuncuları press yaptırmayı mı ögrendin yav.
Tek tek adam bastırıyorsun adamlar senin ceza sahandan çıkıyor.
Allah seni kahretsin adam.
Lisansım yok şu takımı köpek gibi oynatmazsam şerefsizim.

E22B08E7-E5FE-4727-88D3-F7F48782A1B9.webp

Çalım atabilen bir kanat ve bir orta saha istedik taa sezon başlamadan. Ne yazık ki haklı çıktık.

Geri
Üst Alt