- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
yayinci kurulus küfürlere aninda cvp veriyor kisiyor sesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferdi bek oynuyor yav bunlarda. Maden gibi islenmeli zaten orasişikecilerin arka tarafta maden var
kenan o anda ayağını pen almak için takacak kadar zeki değildir. taksa bile penaltı zaten topu kurtarmış geçmek üzere herifi.Sanki ayağını zorla takmış gibi geldi
Sanki novak ayağını çekerken zorla degdirmis ayağını bana oyle geldi. Cakallik yapmış kenanherif adımı attıktan sonra ayağı savurmuş nowak. ayağnı kaçırmağa fırsatı dahi olmamış kenanın
Sanki novak ayağını çekerken zorla degdirmis ayağını bana oyle geldi. Cakallik yapmış kenan
@Murat Durmaz iyisin ha novak sana çalışıyor
Novak'ın aslanım olduğunu belirtmiştim kardomNovak aslanım benimGol attı penaltı yaptırdı topu taca attı
![]()
Bu irfan basaksehirde normal bir adamdı. Fener formasını giyince içindeki pislik çıktı herhaldeifbye küfürler hemen kısılıyor bu puştların stadında bize dklarca küfredilirken beyinin umrunda olmamıştı
Shorloth bundan daha iyi oyuncubatshuai harcamaya devam etmekte - o pasa yazık oldu valla