SL 21/22 H:36 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 8 Mayıs

kavga cıkar diye bekledık 45 dakıkamı caldı sıgırlar insan mhye bir yumruk atar barı

Hakem 5 dakika uzatma verdi.
Uzatmada Mert Hakan ortalığı karıştırdı, maç 2 dakika durdu en az.
49:55’te fener kalesine çok yakın noktadan top taça çıktı, hakem maçı bitirdi.

Neden? Çünkü bjkye 2 penaltı verdi, o atak da gol olursa hesabını veremem diye düşünüyor.

İşte Türk hakemliği.

Ersin
Rıdvan
Serdar
Emirhan

Alt yapıdan çıkan 4 genç ilk 11

Şu maçda Galatasaray olsa şimdiye kadar en az beş sarı kart görmüşdük..

Alayı kansız bu hakemlerin.
Mert hakan evlat olsa sevilmez.
İki takımdanda karektersizlik fışkırıyor.

Bizim taraftar ve oyuncular o kadar pısırık ve ruhsuz ki şu maçda süt dökmüş kediye dönen hakemler bize karşı aslan kesiliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torrent hala Babel'e forma verirken Valerien böyle bir derbide gençlere güveniyor. Teixeira, Larin ve Şuayip'in yerine adam akıllı oyuncular almazlarsa gol atmakta zorlanırlar.

Novak ilk penaltı sarı kart verilmez miydi? İkinci penaltıda da kart verilemdi sanırım.

Bck iyi oynuyor ama savunma çok güvensiz. Oturmamış üçlü savunmalarda bunlar çok belirginleşiyor. Bck de Emirhan ve Rıdvan'ın oynaması ve bizde rotasyonda dahi genç oyuncu bulunmaması da bizim için utançtır. Torrent ve Fatih hocamı kınıyorum.

jesus vs irfan can & mhy

kim alır bilmem ama bi taraf çarmıha gerilir kesin

Bck iyi oynuyor ama savunma çok güvensiz. Oturmamış üçlü savunmalarda bunlar çok belirginleşiyor. Bck de Emirhan ve Rıdvan'ın oynaması ve bizde rotasyonda dahi genç oyuncu bulunmaması da bizim için utançtır. Torrent ve Fatih hocamı kınıyorum.
Şuayip sabaha kadar oynasa gol mol atamaz gibi geliyor bana. Alternatifsiz barzo

Alakasiz, adam olsaydi gitmezdi bu dedigim 2 haftalik bisey degil.

Adam olsa ne ya? Adamlığına göre mi TD seçiyoruz.

Yeni yönetim, yeni TD bu bilinen bir şey. Adam da kendini düşünüyor. Zaten gönderecekler be uğraşayım gençlerle diyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ligi biraz biliyorsam mert hakan veya irfan saha icinde cok temiz dayak yerler birgün

Nasıl kaçırdı onu sığır. Sözleşme yenilemedi diye maçı satıyor olabilir.

Geri
Üst Alt