- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Çoookkkk vasat takımız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iknası birader kafan mı iyi senin yoksa Türkçen mi zayıf.Senin torrent guzellemene karsi ben torrent gömuyorum ne anlatmami istersin. Begenmiyorum istemiyorum. Niye torrentin iyi olduguna milleti ikna etmeye calisiyon?
İyide ikna etmesine gerek yok ki, torrent şartlara göre çok iyi bir TDSenin torrent guzellemene karsi ben torrent gömuyorum ne anlatmami istersin. Begenmiyorum istemiyorum. Niye torrentin iyi olduguna milleti ikna etmeye calisiyon?
Her ikiside. Yok saha yayilmasi yok pozisyon almasi. Eee sonuc? 1-0 geridesin. Pozisyonun yok. Sen vasata alistiysan ben buna birsey diyememNe iknası birader kafan mı iyi senin yoksa Türkçen mi zayıf.
Torrent kalır gider başka ama city liverpool kariyeri olan adama caysi demek ilginç ciddenİyide ikna etmesine gerek yok ki, torrent şartlara göre çok iyi bir TD![]()
Tamam. Umarim torrentle devam ederiz ve yeni sezonda göruruz iyimi kötumuİyide ikna etmesine gerek yok ki, torrent şartlara göre çok iyi bir TD![]()
İyide ikna etmesine gerek yok ki, torrent şartlara göre çok iyi bir TD![]()
O ondan önceki sezondu ve ona bakarsan Taylan da geçen sene Selçuk gibiydi.Ömer gecen sezon 10 asist yapti. Taylanin gs kariyerinde toplam 10 gole katki yaptimi acaba?