⚽ SL 21/22 H:38 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 20 Mayıs

Bu kadronun rezalet olduğu,transferlerin fiyasko olduğu,yabancı sınırına göre yapılan planlamanın evlere şenlik olduğu daha lig başlamadan belliydi.Bas bas bağardık.Ama iş bilmez taraftar her sene olduğu gibi her bk körü körüne savunduğu için transfer edilen oyuncularıda savunuyordu.Hepsi muhteşemdi.

Bu kadar aciz çapsızlar tarafından yönetiliyor Galatasaray.
Sanada yazıklar olsun fatih terim.İnsan şu kadroya bakıp utanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle italyadan 2-3 veren keriz varsa pva'yı kaktıralım bir şekilde

STSL hakemlerinin faul calmaya kosarak gelmesine kil oluyorum

Yeminle gebericem sıkıntıdan. Kabız kabız oynuyoruz.

Sol ayağına s*kayın TAYLAAAANNNN!!!!!

Bizden once de olamadi bizden sonra da zerre basarili olamayacak hatta ispanya 2. Ligi falan haric takim bile bulamaz.

Kısmetinde ne var onu bilemem,ben hocayı kötü yetersiz bulmuyorum.gs önünede geçirmem asla.ben işine emek veren gerçekten emek veren futbolu bilen ama kötü bi kadroyla daha doğrusu ahlak konusunda eksik oyuncuların olduğu uyumsuz bi kadroyla elinden geldiğini yapan biri görüyorum.elimde sihirli değnek olsaydı zamanı geri alır klopu getirir bu takımla alakalı tüm sıkıntıların olduğunu kanıtlamaya çalışırdım.

Bu arada hocanın sevdiğim bi huyuda,kesinlikle sistem oyununu ilke edinmiş ve inandığı olaya kellesi gitse ödün vermiyor .elbet bigün verilen emek karşılığını bulacaktır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atamadigimiz gibi bireysel hata ve sacma goller yiyoruz. Biz anadolu takımı gibi sadece defans yapmiyoruzki. Hücum etmeye çalışıyoruz olmuyor iste
Valla anadolu takimi antalya, kasimpasa, alanya catir catir oynuyorlar. Kabul etmiyorum bunu ben. Her antrenör degistiren takim cikis yakaladi biz haric. Kimse beni torrentin iyi td olduguna inandiramaz. Ve umarim devam etmeyiz onla

Geri
Üst Alt