Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.800
- 22.642
- 2.933
Bunların zemin kışın tarlaya döner sakatlık makatlık şampiyonlar ligi derken havlu atarlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.Onlara göre sekiztas müthis harika pres uzay futbolu
Hakem devrimi net şart.Kesinlikle, sırf hakem devrimi futbol kalitemizi bir kaç kat arttıracaktır.Oyun oynatmıyorlar.
Geçen sene bjk böylr şampiyon oldu. Rakiplerin her hızlı ataklarında indirdiler ama dokunulmazlık aldıkları için ne josef ne rosier ne atiba hiçbiri kart görmüyorBen bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.
Hakemler sayesindeErsin
Necip
Welinton
Rıdvan
Şu geri hattın elek olmaması tamamen sergen sayesinde
Aynen öyle renktaşBen bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.
Bunu anlamayanlar var maalesef. Bu kötü malatya karşısinda iyi oynasın bu kadro bir zahmet. Ama ona rağmen penalti kırmızı çıksa. Diğer maçta da penaltı verilmedi. Bunlar olsa (ki adalet nerde bilmiyorum) şuan lige çok kötü bir başlangıç olmuştu. Neyse zaman gösterecekBen bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.
Birde kırmızıDeniz Ateş Bitnel: "Rosier'in eline çarpan top penaltı olmalıydı. El doğal konumda değil."
Oda varda bizim geri 4lümüzle bu isimleri kıyasladığında bizden daha komik durumlara düşüp her maç 5 yemeleri lazımHakemler sayesinde