SL 21/22 H:4 | Beşiktaş 3-0 Yeni Malatyaspor | MS | 11 Eylül

Bunların zemin kışın tarlaya döner sakatlık makatlık şampiyonlar ligi derken havlu atarlar..

Erkenden şampiyonluk şarkıları söyleyebleri sonunu hep hüsran gördük. Bunlarda josef sakatlansın biter bunlar. 1 oyuncuya bağlı sistemler çökmeye mahkumdur

2 0 dan sonra açtım bu bjkyi mı övüyorsunuz siz ? Ulenn bende über oynuyorlar sandım şampiyon felan olamazlar ben söylüyeyim bizde şu zamana kadar ki oyunla oluruz demiyorum ama genç takım her zaman iyidir ben 2 sene şampiyon olmamaya raziyim yeter ki gençlik aşısından vazgeçmesinler ufak bir sorunda

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlara göre sekiztas müthis harika pres uzay futbolu
Ben bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.

Hakemler penaltıyı vermez ama sakatlık belası başınıza bela olur böyle iste. Bu yaştaki adamlar nah kaldırır bu uzun lig ve fixturu. Daha bu köprünün altından çok sular gecer.

Ben bunu anlamıyorum geçen sene Arda'nın pozisyonunda çalınan penaltı yine Alanya maçında kaç pozisyon önce kalecinin ileri vuruşunda Babel'in pozisyonunda sonra sayılmayan golümüz bunların birini vermese şampiyonsun. Ama hakem falan bir yere kadar diyor bazıları. Kardeşim adamlar rakibin her kontrasını faulle kesiyor yugoslav faulü deniyordu baskette normalde bunlar hep sarı kart ama nedense hiç çıkmıyor Necip 2 kere yaptı mesela. Biz falan yapınca direk kart sonra bir daha kes bakalım faulle.
Geçen sene bjk böylr şampiyon oldu. Rakiplerin her hızlı ataklarında indirdiler ama dokunulmazlık aldıkları için ne josef ne rosier ne atiba hiçbiri kart görmüyor

Aynen öyle renktaş

Bunu anlamayanlar var maalesef. Bu kötü malatya karşısinda iyi oynasın bu kadro bir zahmet. Ama ona rağmen penalti kırmızı çıksa. Diğer maçta da penaltı verilmedi. Bunlar olsa (ki adalet nerde bilmiyorum) şuan lige çok kötü bir başlangıç olmuştu. Neyse zaman gösterecek

Deniz Ateş Bitnel: "Rosier'in eline çarpan top penaltı olmalıydı. El doğal konumda değil."

Önde baskılı oynayınca 11 değil de 15 kişi oynuyormuşsun gibi oluyor. Bakalım, ezkaza bir gol bulursa Malatya belki düzeltirler skoru. Hiç çıkamıyor Malatya, Tetteh olsaydı bari...

Onun dışında iyi olan tarafı Bjk'nin Pjaniç, Rosier, Josef zaten iyi oyuncu ve Batshuayi, Ghezzal- Texiara falan kötüler. Bjk'nin birde saha parselasyonunu beğendim.

Geri
Üst Alt