- 1 Ağustos 2009
- 45.079
- 43.747
- 4.258
Bjk belki bu yıl da şampiyon olur ama yakında batarlar. Biz akıllandık fb akıllandı gibi ama bjk sürdürülebilir bir kadro yapısından çok uzakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın sevgili kulları bu herifler. 30 yıl madende çalışıp bunların 1 sezonda kazandığı parayı kazanamıyor insanlar ayıp30 yasinda hava topuna cikmasini bilmeyen yerli stoperler bu ülkede futboldan para kazaniyor hala
Bu olaylara şaşırmayın artık mhk başkanı türk futbol.tarihinde bir ilk sampiyoonluk kutlamasina katıldı bir kimse bile sesini çıkarmadı sesini cikarmadigin sürece bu tarz şeyler gayet normalGeçen maç da penaltı ve kırmızı verilmemişti. Üst üste 6 sezon kollanmaları müthiş iş.
aynen bizim milli macta gördük halandıHaaland bunların defansı karısı eyler. Leş gibi takım savunmaları var. Taktik belli herkesi oynat ilk 45 dkda skoru almaya çalış sonra necip falan sür oyunu tut
Bu düşüncede olmalı herkes bu sezon. Gelecek sene bankalar başlayıp gelirler %50 düşecek, cl direk katılım olmayacak. O zaman göreceğiz bu küçük şikecileriBjk belki bu yıl da şampiyon olur ama yakında batarlar. Biz akıllandık fb akıllandı gibi ama bjk sürdürülebilir bir kadro yapısından çok uzakta
Milli takımda senelerdir messiyi de görüyoruz kanka fazla atar yapma o yüzdenaynen bizim milli macta gördük halandı
yerli sinirlamasi getirilmedigi sürece bu yetersizler hep forma giymeye devam edecek. "senden bi bok olacagi yok ama zorla sizden 3 tanesini oynattiriyorum" kurali bu.Allahın sevgili kulları bu herifler. 30 yıl madende çalışıp bunların 1 sezonda kazandığı parayı kazanamıyor insanlar ayıp
Bana bilerek elini koymuş gibi geldi renktasben el kapalı diye gördüm bir daha bakacam