SL 21/22 H:4 | Fenerbahçe 1-1 Sivasspor | MS | 12 Eylül

vitor 1 ay antrenman yaptirip bütün cetecileri dagitti sayilir.

mert hakanla irfan yedek, serdar aziz'i mecburluktan oynatiyor. digerlerini sepetledi hep

Genelde takılmam ama bu kadar bariz sivas gavur takımıymış maç anlatan spiker beni çok rahatsız etmekte.

1 gol yesinler 1 gol işler değişecek. Hele geri düşseler inanılmaz olacaktı. Ulan rıza....

Spiker her Gustavo dediğinde orgazm oluyor.
Allah affetsin de ne zaman bir maç için oturduğumda bu herifin sesini duysam fütursuzca küfrediyorum. İğrenç sesinin yanında at gibi böğürmesi o da yetmezmiş gibi gereksiz abartıları yalakalıkları beni bezdiriyor. Çok maçı bu mal yüzünden yarıda bırakmışımdır.

Rakiplere bok atıyoruz ama kendimiz o Anadolu kuluplerine puan bırakıyoruz. Besiktasta fenerbahcede bir şekilde maçlarını alıyor bizim de almamız gerekiyor.

Halis iti çifte standard uyguluyor, az önce fenerlinin yüzüne eli değdi diye faul çaldı 5 dk. Sonra Sivasa aynısını vermedi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

sivas 2-3 senedir belli seviyede olan sivastan çok zayıf

Bu mu baskı

Şu gole üstteki yorumu yapmışsın ya akıl almaz

Maçı da izlemiyorum önce yorumunu okuduö sonra golü izledim

Yorumda ceza sahasi icinde 5-6 kisi oldugundan bahsettim, ben bizim kolay kolay akan oyunda 5-6 kisi ile ceza sahasi icinde oldugumuzu pek hatirlamiyorum

önde baskıyı da genel anlamda söyledim, kaybettikleri topu 3 pas yaptırmadan kazandılar ilk 20-25 dakika

ben geçen sene de beşiktaş icin benzer şeyleri söylüyordum ama hep linc yiyordum, senle de hep tartışıyorduk bu konuda

Maçı başından beri izliyorum topu kazanma süreleri ilk 20-25 dakikada son 2 sezonun rekoru olabilir

İyi oynama demesek bile iki rakip de çoşkulu. En azından hava olarak. Bizim de bunu kazanmamız lazım. Hani yeni nesil ne diyor. Kolej havası :)

Geri
Üst Alt