Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rıza çalımbayla olan bir anımı anlatayım mısivas boktan hallice o golü yemeseydi cok daha farkli olabilirdi. riza calimbay gercekten iyi hoca türkiye ligine göre. dün seyrettigimiz malatya ve irfan buz'u görünce sükür etmek lazim sivas gibi takimlar ligde var diye.
hay hayrıza çalımbayla olan bir anımı anlatayım mı
rıza çalımbayla olan bir anımı anlatayım mı
yurtta kalırken çamaşırları poşete koyup aşağı kata bırakıyorduk yıkansın diye o gün de süvas asbaşkanının kızı evleniyormuş rıza hocam lobide bir köşeye kurulmuş sivaslı dostlarına bir şeyler anlatıyordu ben de pijamalarımla indim 1 dk buna baktım bir yerden çıkaracağım ama çıkaramıyorum diye o da bana bi ara baktı kim bu lale diye işte böyle bir anımdırhay hay
whoscored'e göre yenilerin hepsi çöp gibi oynamış.Bu maçı 90 dk izleyen var mı? Berisha, Rossi ve Meyer nasıl oynadılar? İş yaparlar mi bu çok önemli bir konu.
Hala en önemli hücum oyuncuları Pelkas ve Valencia mi?
Y.alar fenerden bir halt olmaz dediyse hapı yuttuk demektir.Ne oldu fner gol mü attı?
Trabzon ve Besiktas paldir küldür ofansif futbol oynayabiliyor ama Trabzon defansi daha cok acik veriyor gibi görünüyor. Orta sahada Josef-Pjanic daha kalite isimler oldugundan tempoyu düsürmekte daha az zorlanan bir Besiktas var. Bizde orta saha gibi bisey yok, topu aldigimizda rakip kaleye gidiyoruz. Top rakipteyse pozisyon veriyoruz. 6 atsak 4 yeriz. Hocanin bir seyler yapmasi lazim. Yeni transferlerimiz cok iyi ama hocadan yana mutlu degilim.4 büyük takım içinde şampiyon olamayacak tek futbolu Fener oynuyor. Hücumda inanılmaz kısıtlı bir takım tamamen şans golleri ile ilerliyorlar ve ilk 3 haftada çıkmayan penaltılardan birisi bu maçta çıkınca puanı kaybettiler. Ts ve Beşiktaş çok daha etkili takımlar.