SL 21/22 H:4 | Fenerbahçe 1-1 Sivasspor | MS | 12 Eylül

Hoca takımın zincirlerini bıraksa ben gerçekten bizim takımın en azından bjk ve fener kadrosundan daha potansiyelli ve yetenekli olduğunu düşünüyorum. Oyuncular şut çekebilsin ve uzun oynayabilsin. Aç çocuklar, bu pas oyunu tutuklaştırıyor. Bir anda ileri gidesi var hepsinin.

Hakem felan değil bu şahıs tamamen art niyetli bi kişi.ulan madem bitiricen kaleci topa vurduğunda top havadayken bitirsene. Fener atağa çıkarken bitirmezdin dimi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Millet bu fener çok iyi diyor diye maçı izleyeyim dedim. Bu mu şampiyon olacak fenerbahçe? Ortada oyun yok sistem yok. Sadece mücadele var. Orta saha yok fenerde. Bu sivas kopenhagtan 5 yedi. Düşünün Türk futbolunun halini. Bunlar iyi bir takımla hiç karşılaşmamışlar. Benim gördüğüm geçen seneki fener. Golü bile balına attılar.

Adam ceza sahası içinde rakibi indiriyo pozisyonda ve kadrajda fbli topçu yok

Gitti sarı kart verdi

Halis denen satılık köpeğin mabadı kırmızı vermeye yetmedi. Böyle lig olmaz yav, altay çöpü kırmızı yemesi lazımdı adam sarıyla kurtardı.

kural altaya sarı mı diyor kırmızı mı
Eğer golü önlemişse kırmızı olması lazım. Pozisyon kaybolmuşsa sarı ama Altay ile başbaşalar, geriden Gradele pas verse gol, bir de çok net değil ama şut opsiyonu var. Bence kırmızı.

Geri
Üst Alt