Çağlar Can
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 2.791
- 151
- 313
Şunu da net söyleyeyim. Hakem penaltıyı net gördü. İçinden inşallah var gelmez var gelmez diye bağırıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecilerden sarı oluyor diye kural mi varmış ilk defa duydum
Fener'in tek olayı mücadele ve gol yememek. Geriye düşerlerse geri çevirmeleri çok zor. Toparlanmış çıban başlarını temizleyerek ama gol yemeleri zor. Fakat atmaları da o kadar kolay değil.Millet bu fener çok iyi diyor diye maçı izleyeyim dedim. Bu mu şampiyon olacak fenerbahçe? Ortada oyun yok sistem yok. Sadece mücadele var. Orta saha yok fenerde. Bu sivas kopenhagtan 5 yedi. Düşünün Türk futbolunun halini. Bunlar iyi bir takımla hiç karşılaşmamışlar. Benim gördüğüm geçen seneki fener. Golü bile balına attılar.
Benim bildiğim bu tarz pozisyonlar dünyanın her yerinde sarı. Kirmizi diyen arkadaşlar neye göre diyor? Muslera adami arkadan indirdi diye kirmizi yemişti.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu hakkında konuşmak için daha erken. Fakat Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynuyorsan az çok gol atBerisha az çok gol atar ama ahim şahım oyuncu değil ki Salzburg ufacık gelecek görse birakmazdi en son patayi 23 milyona satmislardi
Attığı gollerin yarısı boş kaleye. Bizde daha effektifi varken boş kaleye gol atıyor diye itin bir tarafına sokulan oyuncu varİlk maçtan izlenimim berisha çok abartılmış. Ağır bit oyuncu. Öyle dünya starı diye lanse ettiler.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Penaltıyı bile vermeye yetmemişti. Direk çalamadı o düdüğü. Memlekette kafada tilki dönmeden iş yapılacak yapı bırakılmadı. İzlerken ince bi bulantı geliyor.Halis denen satılık köpeğin mabadı kırmızı vermeye yetmedi. Böyle lig olmaz yav, altay çöpü kırmızı yemesi lazımdı adam sarıyla kurtardı.
Bence aynı pozisyon değil. Saygı duyarım. Uzatmaya gerek yok. Kirmizi diyen arkadaşlara saygılar. Herkesin fikri olur. Herkes aynı düşünse zaten konuşmanın anlamı olmaz.
Muslera'nın da topa müdahale şansı yok Altay'ın da. İkisi de bariz holü engellemekten kırmız kart. Topa müdahale şansı olsa ve ona müdahale için yapsa ok ama burada topa nüdahale şansı yok bariz hem elleriyle hem de arkadan vücuduyla adamın üstüne çullanmış bariz golü engellemekten kırmızı kart yani.