SL 21/22 H:4 | Fenerbahçe 1-1 Sivasspor | MS | 12 Eylül

Tele bakarken spker Muhammed diyor, hangi maçı izlediğimi unutup, heyecanla kafamı kaldırıyorum. Oynat hocam artık şu çocuğu. Özledik.

Bence aynı pozisyon değil. Saygı duyarım. Uzatmaya gerek yok. Kirmizi diyen arkadaşlara saygılar. Herkesin fikri olur. Herkes aynı düşünse zaten konuşmanın anlamı olmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl aynı pozisyon değil burada önemli olan topa temas etme şansı ikisinde de bu yok bu olmadığı için ikisi de rakibi bilerek düşürmüş ve dolayısıyla bariz golü önlemekten kırmızı kart. Herkesin fikri olur ama o fikrinde elle bir tutar yanı olması lazım. Sen diyorsan ki bu pozisyonda Altay'ın topa müdahale etme şansı vardı tamam ama böyle bir şansı olmadığı net görülüyor.

Ben fb’nin ne oynadığını anlamadım. Anlayan varsa yazsın lütfen.

Bir de 3-4-3’ün kanat beki olarak savunması çok kötü oyuncuları oynatıyorlar. Ellerinde kanat bekine uygun oyuncu yok, o zaman bu sistemde ısrar edemezsin.

Karman çorman bir oyun oynuyorlar. Bir de Gustavo sakatlanırsa onun yerine oynayacak bir oyuncuları yok.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ben soyliyim 3 stoper 1 gustova aman gol yemeyelim.
Sagdan soldan şişirelim ve duran toptan gol bulursak maci bitirelim

Nasıl aynı pozisyon değil burada önemli olan topa temas etme şansı ikisinde de bu yok bu olmadığı için ikisi de rakibi bilerek düşürmüş ve dolayısıyla bariz golü önlemekten kırmızı kart. Herkesin fikri olur ama o fikrinde elle bir tutar yanı olması lazım. Sen diyorsan ki bu pozisyonda Altay'ın topa müdahale etme şansı vardı tamam ama böyle bir şansı olmadığı net görülüyor.
Hocam uzatmaya gerek yok. Sana göre aynı pozisyon bana göre değil. Sen haklısın tamam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fbnin en iyi orta sahasi irfan oynatmiyor cok iyia

Resim

Alla alla, Osayi golü atınca kapattım, 2-0 olmamismiydi yaff, noldu 1-1 olmus ulan paralel dünyaya mi gittim, zaman kayması filan mi oldu.

edit: yanlis anons ulan flashscore

Halis’in bir Sivas’lı oyuncularla konuşurken triplerine bak , birde fenerleri oyuncularla konuşurken kuzuya bürünmüş haline bak

szalaide çok ciddi pas hatası yaptı ama şanslılar gol olmadı

biz olsak direk golü yiyoruz

Geri
Üst Alt