Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Nefretimsin Babel. Rahat yerde ofsaytta yürüyor maça gireli 10dk olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır değildir ya da ufak sakatlığı vardır . Ne demesini bekliyorsun merak ettim.gustavo neden yedeklerde bile yok mac sonu birisi soracakmı bakaım
2-0 olsa anlarım be kardeşMorutan'ı Lazio maçını düşünürek çıkarmıştır.
Takima futbolcu bulmak benim isim degil.Ben sahada yapilan, yapilamayana gore degerlendiriyorum.Mesela örnek verir misin?
Aytaç ?Morutan'ı Lazio maçını düşünürek çıkarmıştır.
Doğru karıştırdım. Gereksiz ve yanlış idi.Halil Kerem Berkan ve Emre vardı zaten
Çıkarmasına gerek yoktu
Hoca yavaş oyun seviyor. Babel isterse ikeri doğru seri çıkabiliyor. Ama bence Hoca frene bastırıyor onu. Baksana takıma fren yaptırdı resmenBabel mi? Yapma Fatih hocaya at Morutan'ı kanata ortaya çek Taylan'ı bana göre kötü hamle. Babel'i oyuna almak için Morutan'ıda çıkardı bu sene Fatih hocanın Babel aşkı yüzünden bakalım ne kayıplar vereceğiz.
Morutan degilde başka yerde sakatlıkMorutan sakatlık falan mı vardı neden cıktı lütfen biri söylesin.
Sakat olsa, kafilede olmaz...gustavo neden yedeklerde bile yok mac sonu birisi soracakmı bakaım