⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Kuş mesajı olmuş bu .

İlk yarı son yıllarda izlediğim en iyi Galatasaray’dı.

İki tane kötü back oyuncumuza rağmen çok iyi geride bekleyip iyi paslarla hücum organizasyonu yaptık attığımız gollerin hiçbirisi şans değil hepsi organize ataklar

Tam aksine Trabzonun attığı gollerin hepsi karambol golü

•quod erat demonstrandum•
üstat ilk golü rakip bize attı zaten. ikinci golde ise girişim güzeldi lakin top kaleciden sekmese gol olmayacaktı

zaten 2-0 olduktan sonra rakip hemen üstünlüğü aldı ve biz de bunu kabul edip kapandık. kapanınca pozisyon vermeyen bir takım olsak amenna ama bizim için fark etmiyor. ikili mücadelelerde ayakta kalamıyoruz, pozisyon kapatamıyoruz. böyle olunca maçın 2-2'ye geleceği belli olmaya başladı. ben 3-2 olmasını beklediğim için skordan memnunum fakat takımımız güven vermiyor.

Arkadaşlar hataları alakasız yerde arıyosunuz

takımın başındaki şahıs gitmeden bi cacık olmaz

Bu kadar boktan bir TS'yin yenemedigimiz icin birileri hesap vermeli. Yeter artik ya.

Berkan ne katkı veriyor oyuna ??!!!

- Pas yok
- Adam geçme yok
- Şut yok

Keza Aytaç

Lan belki adam sakatlandı nereden biliyorsunuz hastasınız yemin ederim ya hasta . Ulan ne boş adamlar ya birden tütüyorlar maç günü

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya ne maç günü kardeşim insanlar teknik direktörun hatalarıni 3 senedir görüp söylüyor adam halen kendini bir gram değiştirmedi. Taylan geçen hafta hata yapti diye kesti. Morutani çıkardı olmadık yerde. Babeli neden alırsın oyuna. Aytaç Kara kimdir bu takımın 11 ine girer. Daha neleri anlatıyım ya bunlar turemek mi ? Yoksa yapılan saçma hatalar ile 2-0 maçı vermek mi. Bende Terimi çok severim ama artık istemiyorum takımın basinda.

ikinci yarının başında kenarda babel ve aytaçı gördüğüm an puanı bırakacağımızı anladım zaten hadi emre sakatlandı çıkardın morutan neden çıktı ileride top tutabilecek bir adamdı ikinci yarı trabzonu durdurmakla uğraştık bir iki atak da bulduk ama işe yaramadı yazık oldu hem geçen hafta hem bu hafta 2-0 dan 2-2 verdik puanları lig sonunda 1 puan daha olsa biz şampiyonduk demeyiz inş.

Gustavoda kesici bi cocouk degilse yandikki ne yandik pozisyon bulma konusunda sorunumuz yok adamlarin sahasinda daha cok pozisyina girdik ama kesicilik hic yok Yedlin yerine Boey olsaydi 2.golu karanti yemezdik.Boey defansta yedlinden 100 kat daha iyi

100 teknik direktöre sorsan 2. yarıya başlarken Öyle 2 değişiklik yap ki önde götürdüğün maçı rakibe armağan et desen Babel ve aytaç'ı oyuna almayi bir tanesi bile akıl edemezdi bravo fatih terim

Bu takım şampiyon olacak, yine yazdım yazıyorum. Biraz güvenin yahu. Sanki 20 maç geçti 50 puan gerideyiz.
Yeni kurulan bir takımız, alışma aşamasında oldukça normal bunlar.

Yahu bu Trabzon'a karşı yarı sahada karşılayıp, top tutarak mı cevap verilir? Gerçekten akıl tutulması.. İyi kötü işleyen bir çarkı darmadağın etti. Üstüne Babel'i alarak tek bir kanat bölgesini de kaybedip, o da top ezmeye devam etti. Ne olacak nasıl olacak böyle bilmiyorum.

Geri
Üst Alt