⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Gol yiyeceğimizi düşünürsek en az 2 tane atmamız gerekecek.

Ben kazanacağımızı düşünüyorum ama umarım fazla ofansif bir kadro ile çıkmayız.

En az 3 yeriz. Hücum hattı çok iyi Trabzonspor'un bu sene en büyük şampiyonluk adayım. FB,GS,BJK avrupa ile uğraşırken çok puan kaybı yapmazlar ise büyük avantajı yakalamış olurlar.
Trabzon'un en buyuk handikapi, baslarindaki loser Avci. Basaksehir'le cok kolay 2 sampiyonlugu hediye etti. Cezasini simdi biz cekiyoruz. 4 yildir iyi futbol gormedik neredeyse. Basimizda, UL grubunun SL seviyesinde oldugunu dusunen bir teknik adam var. Bir zamanlar hayalleri vardi, artik seviyeyi dusurmus belli.

Pasayi yensek beraberlik bozmazdi lakin simdi 3 puan sart. 3 0 kazanırız

Kesinlikle gol yeriz çıkartayamayızda 0 puan gibi duruyor.

Savunma sorununun hala çözülememesi inanılır gibi değil.

Psv maclarinda as takim yoktu henuz. O elemeden sonra as ekiple hep kiytirik rakiplere karsi oynadik. Ilk kez gercek bir sinavdan gececegiz. Bu macta kesin gol atacagimizi dusunuyorum. Merak ettigim savunma kisminda nasil bir mac geçirecegimiz.

Trabzon'un son maçını izlemedim ama daha önceki maçlarına bakacak olursak delikanlı gibi söyleyecek olursak bu adamlar bizim içimizden geçer.

Milli arayı akıllı kullanıp Fatih Terim'in bazı önemli maçlarda yaptığı gibi süpriz bir kadro ve sistemle maça başlamazsak işimiz çok zor.
Takım olarak iyi bile oynasak yine 2-3 tane bireysel hata ile zor anlar yaşarız.

Klasik milli takım dönüşü hocanın dün geldiler, çalışamadık, sakatlarımız var bahaneleri arasında TS'nin rahat galibiyeti olarak görünüyor. Normalde milli maç önceside yenilirdik dün berabere kaldık şaşırtıcı şekilde. Bu maçtanda 1 puan alırsak çok iyi olur.

bakasetas ve nwakaeme çok formda girdiler sezona. eğer gervinho ya da cornelius da gününde olursa farka giderler diye korkuyorum. trabzonu bu sene full izledim sanırım, hamsik neredeyse top kaptırmıyor. sağ beki peres bence ligin en iyisi. sol bekleri zayıf tarafı gibi. stoperleri gayet iyi ve ayağa oynayabiliyor. uğurcan da sivas ve giresun maçlarında çok iyiydi. toparlamış kendini sanırım.

gervinho son 2 maç kötüydü belki de berat yerine siopisi koyup sağ kanada ömür ya da yusuf sarıyı koyabilirler.

yüzde olara %55 ts %30 berabere %15 biz alırız diyorum. defanstaki basit hataları yaparsak zaten geçmiş olsun hiç ortak bile olamayız maça.
malesef trabzonun hücum hattında herkesin skor potansiyeli inanılmaz yüksek.

pas oyunu denen kabız sistemle trabzon bizi 5 ler

bugün attığımız 2 gol de kontra golüydü öyle geriden 1500 pasla gol atamıyoruz.

önde basıp hızlı çıkarsak ezeriz yoksa trabzon ezer
Biz defansı öne çekiyoruz ama önde basmiyoruz bu bana komedi geliyor

Tek umudum trabzon bizden daha cok pas yapıyor ve bize topu vermezler muhtemelen. Bizde zoraki kontraya oynayacağız.

ts maçından 4 gün sonra lazio maçına çıkıyoruz. tsde sağlam yorulacağız gibi o yorgunlukla aynı ortasaha ile lazioya çıkacağız akıl alır gibi değil. hele bir de sakatlık falan olursa aytaç emre kılınç falan düşünmek istemiyorum

Geri
Üst Alt