Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.892
- 94.949
- 4.978
Bizim maçlar 120 dakika olsun, yetmiyor efenim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsen 90 dakikalık eziyet bana yetiyor.+30 dakika daha yan pas geri pas izleyip daha fazla sinirlenmeye gerek yok.Bizim maçlar 120 dakika olsun, yetmiyor efenim.
aşı olmadığın için bunlar. Yoksa gelecek olan güncelleme ile bu dertlerden kurtulacaksın.Şahsen 90 dakikalık eziyet bana yetiyor.+30 dakika daha yan pas geri pas izleyip daha fazla sinirlenmeye gerek yok.
aşı olmadığın için bunlar. Yoksa gelecek olan güncelleme ile bu dertlerden kurtulacaksın.
Sana plasebo yapmışlar renktaş.Valla ben aşı oldum ama 30. dakikadan sonra ben ne izliyorum diyip maçı kapatıyorum genelde.
Milleti sal !!!Sana plasebo yapmışlar renktaş.
Görmemişim.
Beyoğluna yakınsan Nevizadede herhangi bir barda izleyebilirsinizArkadaslar istanbulda tatil yapiyorum, normalde avrupada yasiyorum. Maci hangi mekanda izleyelim? Yemekli veya yemeksizde olabilir
skor tahimini alalim Emdrah beyBizim maçlar 120 dakika olsun, yetmiyor efenim.
Arda feghouli trabzonda degilFegouli Arda Babel’den birini oynatır hadi olum al topu sallan yap bişeyler strajesiyle statik bir oyun izleriz. Ghezal gelseydi ayvayı yemiştik her top Ghezal’a.
Nando yedlin boss nellson pva berkan cica kilinc morutan halil keremAcil üstüme ilk 11 fırlatın
0-2skor tahimini alalim Emdrah bey
Neyse işte o zaman Babel’i oynatır :dArda feghouli trabzonda degil![]()
Neyse işte o zaman Babel’i oynatır :d
Benim atlatmak isteğim akan bir oyunumuz yok dur kalk oynuyoruz. O yüzrden Terim’e Babel, Fegouli, Arda veya Gzehal tarzı oyuncuların alınmaması lazım oyunu tamamen bu adamların üstüne kuruyor. Hagi’den beri bu böyle.