⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Trabzonun sol kanadını delik deşik etmeliyiz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orta sahaya taylan hamlesi gelir 2.yari. kanatlarda pek opsiyonumuz yok.

gerci babel oynayacagina ogulcan oynasin ama 4 forvet var yedekte mevki olarak

Şimdi bizim yenilme kredimizde oluştu.eğer f5 kazansaydı ve biz yenilsek 5 puan fark olacaktı ve bu ilk haftalar için can sıkıcı bi farktır.allah korusun bu akşam yenilsek 3 puanlık yani 1 maçlık bi fark olur.
İşin en kötü kısmından bakıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bizim yenilme kredimizde oluştu.eğer f5 kazansaydı ve biz yenilsek 5 puan fark olacaktı ve bu ilk haftalar için can sıkıcı bi farktır.allah korusun bu akşam yenilsek 3 puanlık yani 1 maçlık bi fark olur.
İşin en kötü kısmından bakıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E Trabzon ile fark 6'ya çıkar.Bu sene asıl rakipler TS ve BJK (özellikle Pianic olayı dengeleri bozdu)

bu deplasmandan 3 puanla cikarsak hem kasimpasa beraberligi telafi edilmis olur, hem ligin suan oynamasi en zor deplasmanindan 3 puanla dönmüs oluruz. wakame,bakasetas falan acayip formda bi kere bunu görmek lazim.

kendi sahamizin acilmasiyla birlikte fb derbisi haric ic sahada tüm kücük takimlari banko galibiyetle gecmemiz lazim.

deplasmanda kayseri, rize ve malatya'yi bir sekilde yeneriz. iyi degiller.

adana toparlanir, sivas zor gecer, karagümrük zor gecer, besiktas zor gecer deplasman olarak.

en fazla 5 macta puan kaybetme hakkimiz var. kasimpasa'yi dahil edersek ilk devreden 6 mac kayip dersek hedefimiz 45 puan olmali.

Defansa dikkat edelim
Allah aşkına şu defansta kısa riskli paslardan vazgeçelim artık
Gerektiğinde topu şişirmeyi de bilmek lazım

Kadro kötü değil, Gustavo'yu sakat diye düşünüyorum. Mohammed olmalıydı. tek olumsuz taraf benim için o.

Bir de Umarım 4-1-4-1 oynamayız. Bu da diğer olmayacak ümidim.

Geri
Üst Alt