⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Hamsiler el diye aglicak arkadas nasil bir şanssizlik varki elimize çarpıyor gereksiz yere o degilde yedigimiz gol inanilmaz nelsson hatasi.

Bu maç bizde rahat olun. Sadece moral bozmayalım. Her türlü atak fırsatlarını bulacagız daha. Bravo takım

Luyindama bombası elimizde patlamaya devam ediyor. Alparslan'la değişmesi lazım.
Katılmıyorum , defansif olarak Luyindama'nın fizik ve hava topu kontrolü açısından katkısı büyük. Luyindama bombasında ona ani ve hızlı pas veren Berkan'ı sorgulamak lazım, aniden dönerek sert veriyor topu çok.

Güzel bir ilk yarı ancak lütfen bireysel hatalardan dolayı kaybetmeyelim lütfen.

Normal gol yesek vallahi gam yemeyeceğim ama bıktım birilerinin hatası sonrası tehlikeli atak vermekten.

Yine sacmasapan bir sekilde kendimizi zora soktuk güle oynaya kazanacagimiz bir karsilasmada.

Top bir orada bir burada

Dengeyi sağlayamıyoruz sahada

Aktif dinlendirme yok

Topu zor kazanıp kolay kaybediyoruz haliyle boş koşuyoruz bundan dolayı baskıyıda yedik akabinde golüde. Top yapsak TS'nin arkası maden. Halil iyi ama oraya bir Mostafa/Diagne hamlesi çok daha iyi olur.

Halil’i Keremin yerine kaydırıp onun yerinede Mostafa’yı alsak ateş atarız

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yan yana iki dengesiz ( Yedlin-Luyindama ) ile iyi bile bitti.

10 kişi savunma yaparken gol yedik. Bu da fecaat.

2.golde halilin kaleye vurmayıp verdiği pasla büyülendim. Orda diagnede olsa mamide olsa mutlaka kaleyi denerdi.

Geri
Üst Alt