⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Nelsonun pozisyonu ele degiyorsa net penalti ama goruntude tam anlayamadim

Maç nasıl biter bilmem ancak hamsiler bu gerizekalı taraftarları olduğu sürece şampiyonluk göremez.2 gol yediler hemen homurdanmaya yuhlamaya başladılar.mal sürüleri

İşin tuhaf yanı bir kişi bile maçın böyle biteceğini düşünmüyor ve bitmeyecek de ama neden

Gol de bariz nelsonun hatası var orada adamını bırakıp öne gitmemeliydi arkası dönük Topçunun indirip dönene kadar müdahale şansı var arkada bomboş kaldı cornelius

Pva Hiç kademe anlayışı yok Orada bozmalıydı Cornelius u adam durdurup gol attı rahatça

•quod erat demonstrandum•
Luyindama ya bakarsanız Nelsson onun kaçırdığı adama gidiyor eli mahkum. Nelssonun hatası yok.

İşin tuhaf yanı bir kişi bile maçın böyle biteceğini düşünmüyor ve bitmeyecek de ama neden
Çok kırılgan takımız çünkü. Çok basit tercihlerle skoru arttırabilecekken çok basit tercih hatalarıyla rakibi oyuna ortak ediyoruz. Zamanla düzelecektir bu ama.

giphy.gif

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
🤣🤣

Marcao Luyindamanın 1d 1 kestiği her topta kırmızı görürdü. Marcao fizikli değil malesef

Rumen arkadaşları bedavaya aldik gibi hissediyorum diğerleri de gelsin

Trabzonspor'un gol atması normal sonuçta kaliteli takım , Berkan çok sindi karttan dolayı ,normalde çok agresif oynuyor Berkan

Geri
Üst Alt