⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Maçtan önce 1 puan verseler okeydim zaten Ümit verici şeyler var kondisyon sıkıntısını aşmamız lazım

tüm ikili mücadeleleri kazanıyorlar.
Rezalet yemin ederim.

Allah gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır versin.Bunlar çok az bir kesim.

Al aytaçı eve götür fatih terim.Aytaç transferini savunanlar size ne desem boş.Anadolu takımına çevirdiler takımı.

İki tane şişirilmiş takım.ne bizden ne tsden hiçbir halt olmaz.

Şu Galatasaray birazcık kendisine yakışacak doğru kadroyu kursaydı bu tsyi kevgire çevirirdi.Bu leş ligdede eze ze şampiyon olurdu.

yöneticiler ve fatih terim size ne desem boş.

Ikidir ilk yarıda 2-0 öne geçip ilk devre bitmeden gol yiyip ikinci yarıda da bir tane yiyip maçı elimizden veriyoruz.

Rezillik.

macin ikinci yarisini izleyebildim anca ama rezalet bir oyundu, terim de aslinda senol gibi kovulmali o kadar dedik milyon dolarlar cöpe gitti yine

Bu oyuncu grubunun teknik direktörü Fatih Terim olmamalı.
Acilen genç, başarıya aç ve en önemlisi modern futbolun ne demek olduğunu bilen, oyuncularının gelişimine katkı sağlayan bir teknik direktör ile anlaşılmalı.

Yusuf sarı bile adam olmuş tehlike saçıyor koduğumun yerinde ölmüş herif ağlayanı yok. Seni bu takıma aldırana da kadro dışı bırakmayana da ne diyeyim

Bazılarının yine son şansları mıydı acaba. Sıranın tez vakit senin son şansına gelmesini temenni ediyorum sn.Terim.

Neyse hocaya rağmen bu da iyi. İlk 4 haftada 8p 3 deplasman atlattığımızı dülünürsek bence iyi. 12p yapmak çok basitti ama hoca sağolsun iki maçı da 2-0dan verdi. Artık daha ciddi takım yönetimi olsun lütfen biz kanser olacağız yoksa

Geri
Üst Alt