⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Marcao gibi adamın kadro dışı olduğu babel gibi adamın bu takımda oynaması hem haksızlıktır hem de hainliktir, acil çok ama çok acil şekilde Luyindama yerine marcao monte edilmeli, Kerem’in de kulağı çekilip uyarılmalı, kerem top ezmede babel ile kafa kafaya gider bu maçta sanırım.Fatih hocam yanlış yoldasın yanlış yapıyorsun yanlış adamlara güveniyorsun.

Geçen sene burda şampiyonluk hesapları yaparken öne geçipte kaybettiğimiz puanlara sövüyorduk. Hatta geçen sene değil ondan önceki senede.

Daha 4. hafta 2 tane 2-0 dan 2-2 beraberlik verdiğimiz maç. Söyleyeceklerim bu kadar

Plaketi taktim edip el sıkışmalıyız hocamla..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Aytaç Yedlin Babel bu formayı haketmiyorlar boey olsa çok farklı konuşabilirdik Halil olağanüstü iyiydi

Offf offf... İlk yarı ne kadar iyiysen 2. Yarı o kadar kötüydü hoca..

İlk yarı 3-4 yapabileceğimiz çok net pozisyonlar vardı üstüne bir de gol yiyince normal

Kadromuz çok dar...

İlk11 iyi ama 1-2 AS oyuncu çıktı an 2-3 Level düşüyor kadro nın kalitesi

Onyekuru işte tam böyle 2-0 öne geçtiğimiz maçların adamıydı. Almadık diye hala ççok üzgünüm.

Maçtan önce 1 puanı her türlü kabul ederdim ama oyunumuzu ve maçın 2-0 olduğunu düşününce kaybetmişiz gibi hissediyorum. Maalesef bu maç takımla ilgili tüm ümitlerimi kırdı hiçbir maçı rahat bitiremeyiz bu kadroyla.

bu terimi artık rezil etsinler yaw.yerin dibine soksunlar adam kendine gelsin yoksa defolup gitsin bu nedir yaw.bu nasıl saçmalıktır arkadaş.golcü alıyorsun besleyeni çıkarıyorsun rezil oyuncu işe yaramaz kim varsa ikinci yarı başı alıyorsun.ulan dilimizde tüy kalmadı geçen sezon 80 e kadar bekliyordun mahvettin bizi bu defada tersini yapıp bitiriyorsun gs yi.nasıl insansın la sen nayaksın la terimmm

Geri
Üst Alt