⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Babel ve Aytac son dk Kasimpasaya giderken birden kurtarici olarak trabzon deplasmaninda sahaya giriyor. Taylana noldu? Orta saha Taylan-Berkan yapilip Muhammedi forvete halilide sola cekerek ikinci yariya baslayamazmiydik

FT'yi tek eleştireceğim kısım Babel'i alması...

Morutan niye çıkar?

Yediğimiz ilk gol gene devreye az kala ve gene beleş gol. Nwakame önüne geleni çalımladı.

Yedlin topçu değil - her daim pazara gider mi bi adam ya. 0 top kullanma

Pas kalitemiz çok düşük. Çok garip top kayıplarımız oluyor.

Kerem pres adına top sürme adına süper ama o da aşırı top kaybı yaptı belli kısımlarda.

Ne yalan diyeyim Trabzon içimizden geçer dedim ama skor 2-2 . Gerçi attığımız goller pres ve takipçilik golleri - takım olarak oluşturduğumuz pozisyonlar değil.

Sonuç olarak TS deplasmanından 1 puan kötü değil - çoğumuzun burda beklentisi daha kötüydü açık konuşmak gerekirse.

Orta saha cok yumsak bi top kazanamiyoruz. Ani atak cikamiyoruz en büyük hastaligimiz. Birde Halil santrafor oynamaz yaninda oynar. Halil mo sart ikisi oynamali.

1 ay daha ban yemek istemiyorum en iyisi ben yazmayayım ama ana avrat düz gidiyorum bilesiniz malum şahısa

Morutan’ı çıkarıp takımın fişini çekti hoca.

Kesinlikle

Babeli top tutmak İçin aldın ama kontra arıyoruz tek pas akıllı hızlı oynayan adama ihtiyacımız var kerem defans yaptı kötü oynamadı ama ilerde varlık gösteremedi morutanın alınması ciddi amatör hoca hatası

•quod erat demonstrandum•

Gedson diye aylardır avel avel gezmeyip zamanında 6 ve 8 alsaydık böyle kolay skor vermeler olmayacaktı. Defansa da ben gençvbiri yerine tecrübeli birini istiyordum. Yine de takımdan şikayetçi değilim ama bunlar büyük eksikler, hoca da rezil değişikliklere devam edince bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor

Eliyle verdi maçı geçen haftada aynısını yaptı. Bir yol olmaz bu saatten sonra terimden. Bütün gençleri futboldan soğuttu zaten. Hiçbirinin kendine güveni Kalmamis Mustafa haksız mı Fatih terim ile çalışmak istemiyorum diye. Kim istesin. Ne forma adaleti var ne taktik var ne sistem var. Birde salakça değişiklikler.

Oğulcan kim ya aytac Alpaslan Berkan bütün çöpleri topladın başımıza ulan takima son pası verecek adam eksikliği var sokaktaki çocuk biliyor sen tek adam var morutani çıkarıyor,yedek kaleci yok senin oynatacağın futbola yeter be ,ulan kaç korner kaç duran top kullandık bir tane kafa vuruşu yok yazıklar olsun her dediğin adamı aldilar sana

Şu maçtan yüzde yüz karamsar olan kişi bu takımı tutmasın ne oyunu bekliyorsunuz ya sabahtandır ağlıyorsunuz
Gecen sene 1 gol ile sampiyonluk gitti hatirlatirim. Bu kaybettigin puanlari sene sonu ariyorsun. Kimse beraberlige uzulmuyor 2 haftadir elindeki maci vermene uzuluyor.

fener de berabere kalmis yine 2 haftada 2 gereksiz puan kaybi yoksa liderdik gecen sezon averaj yüzünden sampiyonluk gitti belli ki akillanmamis bizimkiler daha

Terim sayesinde 12 puanda olmamız gerekirken 8 puanda kaldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç Genç diyorsanız böyle sonuçlarada katlanacaksın. Sabırlı olun az.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaw gençlerle ilgili bişey yoktu.gitti mal babeli ve aytacı aldı oyuna.bi 10-15 dkk beklese rakip yorulacak zaten yaşlarından dolayı.hatta alacaksan eğer mustafayı al morutan cica beslesin illaki bi gol kısmetse bulurduk ve fişi çekerdik.yaw bize golcü lazım bi takımın as forveti olur arkadaş bi takımın 9 numarası varsa o oynatılır.bu adam oynatmıyor yaw.bu adam oynatmıyor mustafayı.allah belasını vermesin yaw.

Geri
Üst Alt