⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

belki kaybetmeyi hak etmedik ama kazanmayi da hak etmedik kesinlikle

Ömer en son hangi maca pozitif katki verdi ki oyuna giriyor

Turkiye liginde takim kuracaksan tum parayi kanat forvet ve 10 numaraya harcayacaksin hucum gucu yuksek takim kuracaksin sag beke 500 bine oyuncu buluyorsun stopere oyuncu bulursun sayin sinyor Terim hucum ozurlu takim yaratti 30 milyon harcadi

Ve ben benim gibi bir cok kiside bu takimin hucum ozurlu oldugunu kalitesinin yetersiz oldugunu soyledi her mac kopek gibi kosamazsin dun rakipte iki tane kaliteli ayak maci 10 dk da aldi bizde oyle bir ayak bile yok
Bu sene cope gitti Terimde devre arasini gormez bu mactan sonra cokuse geceriz

Her maç ayrı stres her maç ayrı sinir krizleri geçirmeden bize maç izlemek haram zaten! Allahın davar eşşekleri!

Nelson undan Luyindama sına, Ömer inden Babel ine, Berkan'ından Emre Kılınc ına hepsi bomboş topçu. Hoca da boş olunca reziller.

Bu takimin en basitinden duran top taktigi bile yok
10 tane falan korner kullandik, hepsi karavana. Ulan birini bile stoperler veya uzunlar vuramaz mi?

Ömer Baydamdan sonra Yedlin gözüme daha iyi göründü, keşke hiç girmeseydi oyuna. Bu adam bek oynamasın gitsin sadece orta yapsın.

Ya siz adamı sinir edersiniz çıkan kadronun nesi yanlış zorla fatih hoca fanı yaparsınız adamı eminim bu kadro yerine başka kadroyla çıksaydı lazio maçının kadrosu bozulurmu diyecektin
Siz futbol filan seyretmeyin arkadaş

Ciddiyim bırakın ya futbol izlemeyi

Laa 10 yaşında çocuk bilir bu maça rotasyon gerektiğini

Halen yanlış kadro sürmedi sahaya diyorsunuz

Yorgun işte çocuklar neyi anlamıyorsunuz

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstersen 100 Orta aç.

İsabetli değilse ve ST de 1,50 boyunda Adamlar varsa ne farkeder ?!
Onu diyorum bende, 0 üretkenlik - istatistik olarak gözüküyor ama içi bomboş bir ofans anlayışı...

Anca uzunları diz top şişir - son 3 senenin FT oyunu

Geri
Üst Alt