⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Yorgun diyenin agzina kurekle vurasim var. Yorgunluk falan yok daha bu ilk 11 kac mac yapmis da yorgun olacakmis? Daha lig yeni basladi bu oyuncu grubu henuz 5-6. macina cikiyor o da bir kismi, diger kismi icin daha 2-3. mac. Haftada 6 gun spor yapan bu gencler bir zahmet maca ciksin ne yorgunlugu be? Sanki son 20 gunde ayni oyuncularla 7 mac yapmisik gibi algi yapmayin.
Benim de yorgun değil diyene kürekle vurasım var.

momo - assunçao ve kılınç girmesi lazım.

babel - feghouli girerse beraberlik de alamayız.

Berbat oyuna Babel yakışır

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sansimiz dönmeye basladi herhalde, önce lazio golu simdi bu pozisyon🤣

Nelsson'un hangi özelliği iyi ben anlamadım. Rakip karşılama, hamle? Hangisi var bu arkadaşta? Üzerine gelen her oyuncudan sakınıyor.

Maç trafiği sıkışık diyor,aynı kadroyu sürüyor. Şu maça Mohammedle falan başlasak ne olurdu ?

Takımın suçu yok
Hepsi hocanın halt yemesi
Şimdi 3-4 değişiklik birden yapacak
Ömer-babel kanadı düşünüyor muhtemelen, akıllara zarar bir kombinasyon
Gustavo, mustafa ve emre'yi alması lazım. başlatsana ikisini 11'de. Kadro yönetimi çok çok kötü

biz cok güzel oyun oynasak bile bitiricilikte sorunumuz var kalenın önünde gelip bitiremiyoruz

Önünde bomboş arazi var geriye pas atıyorsun be kardeşim

Halil bitik, sürekli top kaybı ve sürekli geri koşmak zorunda kalıyoruz.Simdi de benzer durumda gol yiyorduk ki direkten korner oldu.

Ya Lazio maçında Avrupa maçı diye bir gazla öyle oynadık ya da takım şu anda aşırı yorgun.

Geri
Üst Alt