- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
Barış oynar mı ki acaba
Barış'ı da baya izlemek istiyorum sahada
Barış'ı da baya izlemek istiyorum sahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İste oralara baris ve nelsonn gelicek renktas o zaman da oluruzbarış ne zaman dönecek acaba ? Buarada sol açık için onyekuruyu almalıydık diyen bir çok renktaşımız vardı dürüst olmak gerekirse ne onyekurusu hala diyordum ama keremin bu her maç rekor üstüne rekor kıran top kayıpları gördükten sonra şuan bu renktaşlarıma canı gönülden katılıyorum.Bu takım inanıyorum harika bir takım olucak çok söyledim yine söylüyorum bu takımın en zayıf halkaları lyundama ve keremdir.
Kağıt üstünde kötü kadro değil yine de. Alanya maçında iş yapar.biraz dediğin full rotasyon rengim![]()
umarım bizim forumdaki abartı kerem hayranlığı ve lyundama eskiye dönecek beklentisi azalır.Çünkü bu iki topçu ciddi manada bizim takımın içindeki en zayıf adamlar.bunlara artık futbolunun en olgun döneminde olanMusleramızın topu oyuna berbat sokmasınıda ekleyebilirizİste oralara baris ve nelsonn gelicek renktas o zaman da oluruz
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkan ve özellikle PvA dinlendirilmeli. Halil aslinda oynayabilir ama Mostafa'yi bir de Morutan, Cica falan varken sahada görmek isterim.
Muslera
Yedlin Luyi Nelsson Ömer
Gustavo
Morutan Cicaldau Taylan BAY
Mostafa
BAY yetismez diye dusunuyorum.
O zaman Emre Kilinc oynasin. Kerem de yedege cekilmeli cünkü biraz, yiprandi son haftalarda epey.
Mostafa,Ömer,Gustavo oynardı ama sınıra takılabilirHalil,pva,berkan 11'de olmayacak bence
taylan varMostafa,Ömer,Gustavo oynardı ama sınıra takılabilir
Bi de Cagne'de süre almalı. Elemelerde çok katkısı oldu