Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Ne rotasyonu yav inanılmaz önemli maç..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey ve güney üst diyebiliyorum kale arkaları yani. 12 yoksa deplasman tribünüdür..
Deplasman yasagi var diye deplasman tribununu de satisa acmislar sanirim.Maç Biletleri, Konser Biletleri, Tiyatro Biletleri | Passo
Aradığın tüm maç biletleri, konser biletleri, tiyatro biletleri Türkiye'nin resmi bilet sitesi Passo'da. Dilediğin etkinlik biletini Passo'dan satın al.www.passo.com.tr
arkadaşlar 12. kategori neresi oluyor yazmıyor ondan dolayı anlamadım.
Marcao'nun yerine oynasın gerekirse, ama oynasın AassunçaoAli Naci Küçük: "Galatasaray'da Fatih Terim kazanan takımı bozmayacak..Alanyaspor maçında tek değişiklik cezalı Marcao'nun yerine Luyindama olacak. Assunçao'nun da bir hafta içerisinde takıma katılması bekleniyor." tivibuspor
hocam 9. kategoriden batı üste geçiş var mı? yoksa arada tel mi var?
bize neden ucuz biraktiklarini sebebi olabillirarkadaşlar antreman fotolarında boeyin bacağındaki ameliyat izi dikkatimi çekmişti. şimdi de sakatlık oldu.
genelde çapraz bağ koparan topçulardaki ize benziyordu. bu konuda bilgisi olan var mı?
Maç sayısı aynı olsa da Marcao'nun cezası zaman olarak daha erken bitecek.bu maçtan sonra da hafta içi lig maçımız varmış
sonra yine hafta sonu lig maçı ve yine avrupa maçı. 3-4 günde 1 maç yapacağız milli takım arasına kadar.
problem ya da sorun yapacak bir şey değil bu TR liginde avrupada oynayanlar bu şekilde gidecek ama şu gereksiz boş ligde hafta içi maç oynamak saçma. tff sağolsun 16 takım olması gereken ligi 20 ile götürüyor kaliteyi düşürüyor
sen girme diyebiletleri satistan kaldirmislar
yönetim neyin pesinde anlamis degilim
böyle bir seye ilk defa sahit oluyorum
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Aynen bende şimdi baktım kaldirmislarbiletleri satistan kaldirmislar
yönetim neyin pesinde anlamis degilim
böyle bir seye ilk defa sahit oluyorum
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
sonra aglamasinlar ama gelirimiz düsük diyesen girme diye
acıyorum yarım saate deneyinAynen bende şimdi baktım kaldirmislar
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi