⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Kerem, Barış, Halil, Morutan, Emre Kılınç, Cicaldau, Berkan, Boey gibi dinamik, enerjik oyunculara sahibiz. Çabuklukları ve oyun zekaları ile pres ve geçiş oyununda Alanya, Kayseri ve Göztepe gibi takımlara karşı bariz üstünlük sağlayacak bir oyuncu grubuna sahibiz. Assuncao iyi çıkarsa ve Taylan da forma girerse ligde şampiyonluk için kadroda nitelik ve nicelik açısından sıkıntı çekmeyiz. Kaleci, bekler ve stoperler açısından zaten sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.

en son nezaman bu saatlerde mac yaptik hatirlayan varmi? bakalim öglen macinin ambiyansi nasil olacak

Şu maçta Assunçao yu izlemek isterim, bir de Emre Kılınç 'ı geçen hafta 45 dakikalık Trabzon performansıyla yeniden izlemek isterim. Bir bakalım formayı istiyor mu gerçekten

birebir aynı kadro çıkmamalı bence. luyindama dışında 1-2 oyuncu değiştirmeliyiz çünkü forma şansı bekleyenlere de rekabet için şans vermek yararımıza olur. mesela mostafa, emre k. ve gustavo

birebir aynı kadro çıkmamalı bence. luyindama dışında 1-2 oyuncu değiştirmeliyiz çünkü forma şansı bekleyenlere de rekabet için şans vermek yararımıza olur. mesela mostafa, emre k. ve gustavo
pva kesinlikle dinlenmeli 11 de olmamalı,ayrıca kerem (keremin dinlenmesi lazım ben diğer renktaşların eleştirilerinde performansın ötesinde düşmanlık hissi görüyorum ,bu yanlıştır,keremin hamsi maçındaki attığımız iki golün başlangıcını izlesinler diğer maçlardaki gollerinde aynı şekilde izlesinler ,lazio kalecisinin dikkatini bozanında tek basan oyuncu olan kerem olduğunuda görsünler.evt top kaybı yapıyor ama rakiplerin belinide kırıyor.bence top kaybını fazla yapmasının nedeni soluksuz her maç çok koşup dinlenmemesinde yatıyor)

pva kerem dışında ikinci yarı başı berkanda kenara çekilmeli.halilde kerem gibi bayaa yıprandı ben 11 de mustafayı görmeyi isterim.

yada halil sol barış herhalde bu maçtada oynayabilir artık sağda o önde mustafa arkada emre cica berkan.

Beşiktaş maçına kadar en fazla 1 maçta takılma kredimiz var. Beşiktaş maçına kadar 5 maçta 15 lazım aslında ama en az 13 almalıyız. Rakipler çok zor puan kaybediyor bizimde minimum kayıpla devam etmemiz şart özellikle bu dönem.

Son düzenleme:
Tamam genç takımız ama yine 20 gün 7 maç gibi bir takvime girdik. 1-2 oyuncu değişerek mutlaka oyuncuları dinlendirmeli ve daha önemlisi diğer oyuncuları küstürmemeliyiz. Bu amaç için hazırsa Gustavo-Muhammed- Ömer oynayıp Kerem- Berkan-Pva dinlenebilir. Zaten mecburi stoper de değişecek.

yarin ft hocamla ftball hakkinda sohbet edecegiz ins

Screenshot_20210918-140918_Passo.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Koltuklar boyanmaya devam ediyormu acaba stadyumun son halini gören varmı?

Geri
Üst Alt