⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

yarın istanbulda hava baya sıcak olacak mevsim normallerinin üstünde

Sahamızda avantajımızı kullanmalıyız kısmetse.alanya maçıyla birlikte gelecek hafta sonuna kadar 3 lig maçının ikisi sahamızda kısmetse oynayacaz.3 maç 1-0 olsun en güzelinden olsun 9 paun ilaçtır .ayaklar yere sağlam basmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde akbil ve aykut bu maçı f5 e hediye eder ama akbil ve aykut mecburen puan almak zorunda ve tahminimce olabilir görünüyor.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak Allah bilir

hqdefault (4).jpg

Aslında bakarsak 3 lig maçını deplasmanda (Trabzon maçı da var) diğer maçı da Olimpiyat Stadı'nda oynamış olmamıza rağmen lig başlangıcı kabus olabilecekken iyi çıktık oradan.Hatta basit hatalar yapmasak muhteşem bir başlangıç da yapabilirdik.Lazio maçıyla gerçekten ev sahibi konuma geçtik ve orada da iyi başladık.Yükselişimiz devam edecektir;şimdi rakiplerin fiktürü zorlaşıyor, artık onlar düşünsün.

Bi ara yazmıştım aklıma geldikçe yazacam kısmetse.gol anonsumuz bittikten hemen sonra stadta bilinçli şekilde büyük bi sessizlik oluşup erkek aslan kükremesi iki üç defa verilmeli.

Aşırı heybetli bi durum olur ve çok sevileceğini düşünüyorum.bunu anonsları felan yapan kimse ulaşssaydım rica ederdim uygulaması için.

arabayi vadistanbula atip, oradan yürüyerek arenaya gecmek cok mantikli gibi duruyor di mi beyler?

baska bir park imkani bulamadim google mapsten

mactan önce avmde sucuk da gömerim güzel güzel

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

arabayi vadistanbula atip, oradan yürüyerek arenaya gecmek cok mantikli gibi duruyor di mi beyler?

baska bir park imkani bulamadim google mapsten

mactan önce avmde sucuk da gömerim güzel güzel

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

En mantıklı seçenek o. Diğer türlü bir hayli uzağa park edersin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de rotasyona gerek yok. Zaten Boey sakat, Marcao cezali, Gustavo daha oynamadi. Belki Berkan ve PvA yedek olabilir.
Muslera
Yedlin Luyi Nelason Omer
Gustavo Cica
Emre Morutan Kerem
Halil veya Mustafa
Cica ve Morutan %100 oynamali

Nolur nelsson sagda olsun…

Nando
Yedlin Nelsson Luyi PvA
Gustavo
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem