- 1 Ocak 2011
- 15.423
- 10.453
- 1.838
Ligte zaten sacma sapan puanlar kaybettik neyin rotasyonunu yaziyorsunuz yaw .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 gün sonra da Kayseri'ye gidiyoruz ya onun içinLigte zaten sacma sapan puanlar kaybettik neyin rotasyonunu yaziyorsunuz yaw .
züper ligin tek iyi takımını cümle aleme gösterelim.
14 bin bilet satilmis galiba... maca niye gitmiyor taraftar? Bilet fiyatlari hala pahali anlasilan
Isterse 1 gun sonra olsun .Ben surekli ass takimi izlemek isterim taraftar olarak3 gün sonra da Kayseri'ye gidiyoruz ya onun için
3 sene önce 8. kategoriden 150 liraya alıyordum şimdi 200 olmuş, fiyatların günümüz şartlarına göre çok az arttığını söyleyebilirim.Sanmam
Aşı oranları da yüksek yani baya
Fiyatlar eskiye oranla nasıl ona da bağlıdır büyük oranda
Rotasyon diyorsak Emre Kılınç, forvete Mohamed felan işteIsterse 1 gun sonra olsun .Ben surekli ass takimi izlemek isterim taraftar olarak
Bileği değil metakarpali(parmak kemiği ile bileği bağlayan avuç içindeki kemik) kırıldı. Maazallah bilek kırığı olsa iyileşmesi daha uzun sürerdi.Barış Ümit Milli takımda el bileğinden sakatlandı, kadroda olmaz muhtemelen.Lazio maçı harici Lyundama,Gustavo, Emre, Mustafa Muhammed rotasyonu istiyorum ve bekliyorum.
Acik uyumusun reisYav şu maça 80 liraya bile bilet var ve millet gitmiyor. Helal olsun, İstanbul’da olsam bunu da kaçırmazdım.
Bu arada rüyamda ilk yarıyı 1-0 geride kapatıyorduk ve Assunçao baya kötü oynuyordu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni bir mağlubiyet gününe uyandık.
Kombine sahipleri gitmiyor ki zaten.10-12 binde kombine sahibi gelse 24 -26 arası oluyor.zaten % 50 miz 27 bine yakındır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi