⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Rotasyona hiç gerek yok, Hazırsa Gustavo ve belki Mohamed değerlendirilebilir onun dışında Lazio maçı kadrosu çıkar tabi Marcao yerine Luyi olacak.

halil mohammed beraber çıkmazsa istifaya davet ederiz herhalde

çıkarsa da edebiliriz

gustavo ile ilgili beklentilerin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar genç oyuncu ne yapacağı belli olmaz sonra hüsrana uğramayalım. sövmeler başlamasın hemen

Bu arada ozan kabak çok kötü başladı yenilen 2 goldede hatalı seneye Türkiye'ye döner,çok kötü bir kariyer planlaması

Şuan satışa açık 9bin kadar bilet varmış 26 bin kişinin alınacağını düşünürsek 16 17bin olacak galiba, fiyat düşürülmesine hava güzel olmasına ve lazio maçında iyi oyuna rağmen gerçekten anlam veremiyorum.
Fener giresun maçına şimdiden 18bin bilet satılmış muhtemelen yarına satıştaki biletleri bitecektir.
Taraftarın artık biraz sorumluluk alması gerek bence.

gustavo ile ilgili beklentilerin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar genç oyuncu ne yapacağı belli olmaz sonra hüsrana uğramayalım. sövmeler başlamasın hemen
Brezilyali bir genc insanlar izlemek istiyor.Beklentiyle alakasi yok.Kossun tempo yapsin taraftar bagrina basar zaten

Bazı oyuncuların dinlenmesi lazım. Ainholt, Berkan başta olmak üzere. Rotasyon bir kadro bekliyorum. Assunçaonun süre alması lazım. Bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak? Adam antrenmanlara çıkıyor, ama kadroya girememesi tuhaf.
Alanya leblebi gibi takım. Oyuncularının çoğunu sattılar. Kemik kadroları bozuldu. Eski Alanya yok. Lige de iyi başlayamadılar zaten. Bülent Korkmaz’la biraz kendilerine geldiler. Ama hala ligin en dirençsiz takımlarından biri. Emre Akbaba ola ki gol atarsa taraftar gözünde daha itici hale gelecektir. İyi oyun ve farklı bir galibiyetle sahadan ayrılmamızı umuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mostafa
Kerem - Cicaldau - Morutan
Berkan -Taylan
Omer - Luyindama - Nelson - Yedlin
Muslera​

Aanholt, Berkan ve Kerem yedek baslayabilir. Marcao'nun yoklugunda Luyindama herkesin malumu. Forvette degisiklik yapilabilir. Mostafa as kadroyla hic oynamadi. Bu mactan hemen sonra deplasmana gidiyoruz. Sakat vermemeliyiz.

Muslera
Yedlin Nelsson Luyindama Ömer
Gustavo Taylan
Morutan Cicaldau Emre
Mostafa(Diagne)​

Geri
Üst Alt