⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

halil kayboldu, kanatlarımız yeterince zorlamıyor, berkan-taylan ortada sıçan oynamaya gelmiş, anholt ben ortaları açayım da gerisi Allah kerim modunda, luyindama yürek hoplatmaya devam, muslera bir kaç pozisyonda iyi yer tuttu, rumenler etrafındaki oyunculara alışmaya çalışıyor cesur davranmaktan çekiniyorlar, takımın tamamı antrenmanda dahi uzaktan şut ile gol atmamış hissi veriyor... sadece kerem biraz umut veriyor ve takım aslında kontrollü ama gol atacakmış gibi durmuyor şimdilik

Kerem'in tarafı bomboş

IMG_20210919_155249.webp

Rakibi ısıracak oyuncumuz da yok.adamlar çok rahat ceza sahamıza kadar geliyor.akbaba çıtkırıldımına bile diş geçiremedik

Babamlarda oturuyorduk eşim çocuklar falan arkadaş aradı deniz kenarında muhabbet keyif yaptık saat 3 olunca ben bahane bulup kalkalım dedim ısrarla babamlara geldik adam limandan tazecik mezgit almış annem illa yemek yeyin öyle gidin diyor yok ama bok var ya evde Galatasarayin Alanya maçı var ona yetisecegim.. Şu takimdakilerin yarısı benim kadar iplemiyordur alanya maçıni..

Sorun yorgunluk değil bence
Yorgunluksa kapatalım kulubu zaten, bu sene sürekli 4-5 günde bi maça cikacagiz

Babamlarda oturuyorduk eşim çocuklar falan arkadaş aradı deniz kenarında muhabbet keyif yaptık saat 3 olunca ben bahane bulup kalkalım dedim ısrarla babamlara geldik adam limandan tazecik mezgit almış annem illa yemek yeyin öyle gidin diyor yok ama bok var ya evde Galatasarayin Alanya maçı var ona yetisecegim.. Şu takimdakilerin yarısı benim kadar iplemiyordur alanya maçıni..
Annem ve abim de gezmeye gittiler..bende dedim yok yorgunum...

GS aşkı işte...

Tek bir maçta hemen gömmemek gerek

Bu tek maçda gömmek değil.Bu adamı Nasıl kullanmamız gerektiğini söylüyorum.planlamanın nasıl yapılması gerektiğini söylüyorum.

Onu gömmeyelim bunu gömmeyelimde görünen köyde klavuz istemez.

Üç kuruşluk futbol keyfimiz var fatih terimin egosu,çok bilen tavırları yüzünden oda gitti.Her sene taraftarı uzaklaştırıyorr klüpden.

Yapma arkadaş sen transfer falan.Karışma arkadaş.Aslolan Galatasaray diyorya lafla olmaz o zaman aslolan Galatasaraysa karışma arkadaş şu transfer işine.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt