⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Avrupa'da olmayı bizim ligten hiçbir takım haketmiyor çünkü ki bunu her yıl kanitliyoruz hakettigimiz zaman zaten bu cumleleri kimse kuramaz polyanna olmaya gerek yok 3 kulvari kaldıracak gücümüz yok maalesef mutlaka patliyoruz birinde yoksa keyfimden demiyorum bunlari
Kibris takimlari bile gecmis ulke puanlamasinda, bahanemiz Avrupa olacaksa futbolu tamamen birakmak daha iyi bana kalirsa cunku Super Lig maclari kimseyi tatmin etmez, bir Lazio galibiyeti bunu gosterdi en basitinden.

Goren de diger takimlarin 25-30 tane super rotasyonlu takimlari falan var zanneder Avrupa'da. Acik sozlulugu severim ama her sene bu lafi senden okumaktan biktim acikcasi bence baska bir bahane bul bidaki sene(ler) icin. :)

Diğer 3 takımdan da kötüyüz onların galibiyetlerine sürekli şans damgası vursakta ki bunu bende yapıyorum hepsi bizden iyiler. Adamlar Pjanic-Batshuayi ile gol arıyor biz Ömer ve Babel'le bu sezon geçtiğimiz sezon kadar zirveye yakın bile kalamayız. Geçen sene Beşiktaş'tan iyi kadromuz vardı bu sene adamlar bizden çok güçlü. Trabzon ve Fener'de geçen yıla göre çok güçlendi onca adam almamıza rağmen en zayıf kadro bizde kaldı yine.

gençlere sabretme meselesi değil bu aynı çocuklar lazio maçında da oynadılar ve gayet iyi oynadılar sorun şu ki skor üretemiyoruz eksik çok ..yorgunluk falan da demeyin trabzon deplasmanından sonra oynadık lazioyla.. bu arada gol atmamız için rakibin büyük bir hata mı yapması lazım . ya kalmış 4 dk hala geride paslaşıyoruz 500 tane korner at 1 tanesini gole çevireme bunlar yeni sorunlar değil ki bu çocuklardan öncede aynı sorun vardı .. taraftar stada gelmiyormuş napsın millet dünya para ver maça git sinir krizi geçir. .pırlanta gibi çocuklar ben onlardan umutluyum sabrederimde ama herkeste üzerine düşeni yapacak sıkıldım ben bu istikrarsızlıktan

Lazioyu bala gote kısır oyunla yenince burda takim super denildiginde hatta trabzon maci oncesinde bu takim bir iki mac kazanabilir ama uzun vadede hic birsey yapamaz dedigimde benimle alay edip mesajlarimi alintilayip nerdesin diyenlere selam olsun bu daha iyi gunlerimiz daha kotu gunler gelicek

Valla 3 maçtır ft veriyor puanları, takıma bok atmayın ömrümde bu kadar saçma sapan futbol oynayan takım görmedim. 5 oyuncu değişikliği bizi mahfediyor. Morutanın ne günahı var ne ne ne, al yanına feghi babeli ömeri git artık hoca git git gitttt, 1 tane ft yi isteyen yaraftar görmedim çok yakındır yuhlanarak gidecek

90 dk izleyen birisi Cicaldau ve Morutan a laf etmez bence, adamlar gayet olumlu oynadı izlerken sinirleri bozmadılar. Ama bazı oyuncular var gerçekten izlerken sinirleniyor insan, sürekli saçmalıyorlar. Bence takıma Babel ve Ömer Bayram hatta Luyindama nekadar az girerse okadar iyi olacak. Aklıma gelmeyen başka oyuncular da var tabiki :)

Geri
Üst Alt